Skip to main content

Direktørskifte hos Zibrasport Equest

Efter 3 år som digitalt community med fokus på en bred vifte af ridesportscontent, er Zibrasport nu klar til at målrette forretningen mod en opgradering på streaming og videoproduktionen samt fokusere i en mere kommerciel retning. Det betyder samtidig et skifte på direktørposten.
| admin

Klar til next step

Zibrasport er ridesportens brede community med livestreaming, video-content, digitale artikler samt magasinet og bloggerportalen Riders NOTEBOOK, og efter 3 år er virksomheden klar til at øge fokus på særligt streaming og det kommercielle område. Det betyder samtidig, at Rikke Højgaard overlader direktørposten til Louise Woss Sigerslev pr. 1. marts 2023. 

”Jeg er stolt af den rejse og den udvikling, som Zibrasport har været igennem de seneste år, og det har givet os en god ballast til at beslutte, at særligt streamingområdet og den kommercielle profil er next step for Zibrasport. Jeg er overbevist om, at Louise med sin stærke kommercielle baggrund og branchekendskab er den helt rigtige person til at lede Zibrasport videre på rejsen,” siger Rikke Højgaard. 

Stærk kommerciel profil tager over

Louise Woss Sigerslev kom til Zibrasport i sommeren 2022, efter hun gennem 10 år var Marketingschef hos Brogaarden Aps, og før det arbejdede hun på Magasinet hest, så hesteverdenen er langt fra ukendt land.

”Zibrasport har enormt mange spændende indgange til ridesporten, hvilket giver et hav af muligheder. Vi er mest kendt for streaming af hestesport, hvilket også forsat vil være en bærende del af vores kerneforretning. Samtidig er det blevet tid til at kigge på netop forretningen og fokusere på nye kommercielle tiltag. En opgave jeg tager på mig med stor entusiasme og ydmyghed,” siger Louise.

Fremover vil der komme mere streaming af ridesport til danskerne, samt at organisationer og kommercielle aktører får mulighed for at skabe bedre synlighed for dem selv sammen med Zibrasport. 

”Vi tror på, at ridesporten har fortjent en større synlighed, som vi ser frem til fortsat at kunne bidrage til. Samtidig har opbygningen af Zibrasport til der, hvor vi er i dag, vist sig at åbne flere døre for flere kommercielle muligheder, som jeg er overbevist om, at Louise er den rette til at forfølge. Samtidig vil jeg gerne takke Rikke for hendes indsats og resultater, og jeg er glad for, at hun fortsat vil stå til rådighed for Zibrasport og Zibra,” fortæller Niels Zibrandtsen, der er formand for Zibrasport. 

Louise Woss Sigerslev overtager direktørposten fra 1. marts, og Rikke vil være tilknyttet Zibrasport i en overgangsperiode, hvorefter hun fortsætter i Zibra Holding, hvor hun skal arbejde med kommunikationsløsninger for Zibra koncernens øvrige selskaber.