Skip to main content

Drenge i ridesporten – kom med på SommerCamp

Foreningen Drenge i ridesporten er klar med endnu et arrangement. I midten af juli kan du deltage i SommerCamp i Skanderborg.
| admin

I slutningen af januar var 62 drenge samlet på Vejle Ridecenter til undervisning hos springtræner Jimmi T. Sørensen og dressurtræner Daniel Bachmann Andersen.

Efterfølgende blev der stiftet en ny forening, “Drenge i ridesporten”, hvor målet er at lave flere arrangementer – kun for drenge i håb om at give dem et fællesskab i ridesporten.

Læs også: Video: Kristian Würtz bakker op om drenge i ridesporten

Og nu er tiden så kommet til endnu et initiativ.

Vi åbner for tilmelding til SommerCamp d. 16. april!! I foreningen arbejder vi benhårdt på at lave det fedeste arrangement for alle vores drenge, når vi mødes til SommerCamp på Bækgaarden i Skanderborg d. 10.-12. juli 2022.

Kurset henvender sig til drenge i alle aldre og på alle niveauer – derfor vil I kunne tilmelde jer ét af de tre spor: Dressur, Spring eller Upcoming.

Der vil være undervisning for alle tre spor både mandag og tirsdag. Der vil være overnatning i eget medbragt telt, living eller campingvogn (strøm afregnes separat) – mor, far og søskende er velkomne.

Udover ridning vil der være masser af sociale aktiviteter – vi får et fedt program!

Prisen for hele arrangementet er 1000 kr. hvilket dækker boks, undervisning, forplejning for rytteren og meget andet.

Så hold øje med Facebook og mail på lørdag, når vi åbner for tilmelding – det er selvfølgelig først til mølle.

Vi glæder os til at se jer alle sammen!

Bestyrelsen Drenge i Ridesporten

Se mere her

Læs også: Drenge i ridesport: Interview med Jimmi T. Sørensen