Skip to main content

Følg med på Zibrasport Equests Instagram

Det er ikke kun herinde på sitet, der hver dag kommer nyt indhold. Også vores Instagram bliver hyppigt opdateret – i dag har Firkløverets Springakademis Anna Weilsby overtaget kontoen, og tirsdag aften er der liveinterview med ponyrytteren Liva Guldager.
| admin

Kan du ikke få nok af heste og ridning, så er det altså bare med at trykke følg inde på Zibrasport Equests Instagram-konto.
Vi sørger for, at du bliver opdateret og underholdt – og du kan selv være med til at ønske, hvad du gerne vil have mere af.

Lørdag aften var det springrytteren Shannon Mejnert Ketterle, der medvirkede i et liveinterview, mens følgerne stillede spændende spørgsmål til hende. Shannon kom bl.a. ind på, hvordan hun tackler corona-krisen, balancen mellem ridning og en “almindelig” hverdag og hendes største præstationer som rytter og forretningskvinde.

I dag har en anden springrytter overtaget styringen på Zibrasport Equests Instagram. Anna Weilsby laver takeover, så du kan komme med på sidelinjen og følge hendes hverdag med heste og springsport.

Tirsdag aften klokken 19 er det dog tid til lidt dressur på kanalen. Liva Guldager, der i 2019 vandt DM i dressur for kategori 1-ponyer og hele tre medaljer ved EM for ponyer, har sagt til at medvirke i et liveinterview, hvor du kan stille spørgsmål til hende. 

Følg vores Instagramkonto lige her.