Skip to main content

Endnu en ”dansk” sejr i Hagen

Den anden dressurklasse ved det internationale stævne i Hagen blev vundet af den danskavlede hoppe Straight Horse Ascenzione med den tyske toprytter Helen Langehanenberg i sadlen
| admin

De tyske topryttere dominerede i den anden klasse ved det internationale dressurstævne i Hagen, Tyskland, men på danske heste. OL-rytter Helen Langehanenberg sejrede i Nürnberger Burg-Pokal med Dansk Varmblods hoppen Straight Horse Ascenzione e. Blue Hors Zack opdrættet af Straight Horse. Sejen var sikker med hele 75,512% Hun kom også ind på andenpladsen med hoppen Schöne Svarlett e. Solari. På tredjepladsen kom endnu en Dansk Varmblod idet OL-rytter Sönke Rothenberger red Fendi e. Franklin til 74,024% Fendi er opdrættet af Danish Derby Horse Shows ved Casper Cassøe.
Herunder kan man se Sönke Rothenberger træne den danske hoppe.

https://www.instagram.com/p/CKgTZXjhvZ0/?utm_source=ig_web_copy_link

Nürnberger Burg-Pokal er en serie af kvalifikationsstævner i Tyskland med en finale for 7 til 9-årige heste. Det er en serie, som har skabt vindere og medaljetagere ved OL, VM og EM for Tyskland gennem flere år. I lighed med Louidor-Preis giver det de yngre, talentfulde heste en god start på deres karriere i den store sport.

Start- og resultatlister stævnet bliver livestreamet af Clip-My-Horse