Skip to main content

Det kan du opleve på Vilhelmsborg i dag!

World Cup-stævnet på Vilhelmsborg er i fuld gang og i weekenden er der masser af interessante dressurklasser og spændende ekvipager til start. Billetter kan købes ved indgangen.
| admin

De danske ryttere har gjort det overordentligt godt på hjemmebane ved det internationale dressurstævne på Vilhelmsborg. Det er ungrytterne som åbner dagens konkurrencer kl. 11.30 i Dressurens Venners kür.

Læs også: Sejr til Frederikke på Vilhelmsborg

Den 3-stjernede lille tur åbnede fredag med sejr til Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors Touch of Olympic L, og de er igen til start i dagens Agria Dyreforsikring Intermediaire I. Klassen starter kl. 13.30 og blandt de startende er også Cathrine Laudrup-Dufour som debuterer den blot 7-årige Vividus Qre. Fredag demonstrerede Nanna og Cathrine, de to regerende verdensmestre for hold, at de sidder på talentfulde heste til den store sport.

Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors Touch of Olympic L. Foto: Zibrasport Equest

I dag vil U25-rytterne, i et felt på 8 svenske, norske, hollandske og danske ryttere kæmpe om den første sejr i den nye serie: Lövsta Future Challenge, Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre sejrede fredag, og det bliver interessant om de kan holde konkurrenterne bag sig i dagens kür. Den starter kl. 16.15.

Læs også: Karoline Rohmann sejrede i Lövsta Future Challenge

FEI World CupTM kort Grand Prix

Der er 16 ryttere til start i dagens sidste og største klasse, FEI Dressage World Cup Grand Prix presented by Blue Hors. Rytterne skal ride den korte Grand Prix, og der er ryttere til start fra 8 nationer. Klassen starter kl. 18.30 og første dansker er Anna Kasprzak med Addict de Massa kl. 18.52 og lige efter rider Nanna Merrald Rasmussen på banen med Blue Hors St. Schufro. Lone bang Zindorff er sidste dansker inden pausen kl. 19.15 med Thranegaardens Rostov.

Læs også: Andreas Helgstrand i international Grand Prix-sejr

Efter pausen er det Daniel Bachmann Andersen og Zippo M.I. som rider på banen kl. 20.05 med Carina Cassøe Krüth og Heilines Danciera lige efter. Sidste dansker er Andreas Helgstrand og Jovian med start 20.27 og klassens sidste rytter er tyske Helen Langehanenberg og Annabelle med starttid kl. 20.42.

Billetter kan købes ved indgangen både lørdag og søndag.

Start- og resultater