Skip to main content

KUSTOS Rideakademi Vilhelmsborg har sat navn på undervisere

Fra skoleåret 2023/2024 optager en helt ny fri fagskole elever til et skoleår med hest på skoleskemaet. Kustos Rideakademi – Vilhelmsborg Fri Fagskole, har nu sat navn på nogle af underviserne.
| admin

Den nye Fri Fagskole på Vilhelmsborg er blevet til i et stærkt samarbejde mellem Toni Hessner, der har været forstander på TronsøSkolen i Grindsted og tidligere forstander på Aalestrup Naturefterskole Niels-Jørgen Johansen samt direktør for Dansk Varmblod Casper Cassøe.

Skolen, der har fået navnet KUSTOS Rideakademi – Vilhelmsborg Fri Fagskole, optager elever til skoleåret 2023/2024.

Det bliver muligt for eleverne at tage en 10. klasse eller et 1-årigt kursusforløb og man indgår i enten en heste- eller håndværkerlinje, som på andre frie fagskoler er målet høj faglighed på flere niveauer, og med samarbejde med erhvervslivet. På KUSTOS Rideakademi vil faglighed være helt i top i samarbejde med bl.a. Dansk Varmblod og Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, kan man læse på skolens Facebookside, som snart suppleres af en hjemmeside.

Undervisningen på hestelinjen, deles i spring- og dressurundervisning. Og springundervisningen vil blive varetaget af exam. berider Johnny Hansen, mens dressurundervisningen vil blive varetaget af exam. berider Mette Svare Ehlers, derudover vil teamet bestå af Stine Cassøe Jakobsen, der er uddannet fysioterapeut og neuropsykologisk coach, og som vil komme til at stå for rytterfitness og mentaltræning.

Læs mere om den nye fagskole med hestelinje HER