Skip to main content

Her er det danske VM-dressurhold

Dansk Ride Forbund har netop offentliggjort holdet til VM i Herning. Så her er navnene på de fire ekvipager, der skal repræsentere Danmark i kampen om medaljerne.
| admin

I starten af juni blev den officielle ’long list’ meldt ud, og siden da har Anne-Mette Binder og Wolfram Wittig observeret rytterne ved flere lejligheder, herunder ved DM i Uggerhalne, i Hagen og Aachen, og det er nu officielt de følgende ekvipager, der udgør det danske VM-hold:

Nanna Skodborg Merrald / Blue Hors Zack

Carina Cassøe Krüth / Heiline’s Danciera

Cathrine Laudrup-Dufour / Vamos Amigos eller Bohemian

Daniel Bachmann Andersen / Marshall-Bell

For Cathrines vedkommende besluttes det senere på måneden, om det er Bohemian eller Vamos Amigos, der udtages endeligt til VM i Herning.

Følgende ekvipager er reserver og er bedt om at holde sig klar og skarpe, i fald der skulle blive brug for dem:

  • Andreas Helgstrand / Jovian og Queenparks Wendy
  • Lone Bang Larsen / Thranegaardens Rostov

“Det er fantastisk, at dansk dressur råder over så mange kvalificerede ekvipager på højt niveau. En stor tak til alle hesteejere, der så velvilligt bakker op om de enkelte ryttere og deres team. Frem mod VM bestræber vi os på at skabe de bedst tænkelige betingelser for rytterne og deres fantastiske grooms, så alle kan holde fokus på opgaven, der ligger foran os i Herning. Jeg er helt sikker på, alle vil gøre deres bedste og støtte hinanden for at leve op til forventningerne om medaljer. Hvilket metal de i givet fald ville blive af, må tiden vise,” udtaler Anne-Mette Binder.

Næste og sidste milepæl – og sidste del af årets aktivitetsplan frem mod VM – er boot camp på Blue Hors den 23.-24. juli.

Kilde: DRF