Skip to main content

“Hvad kan man mere forlange” Alegra tog dommerne med storm

I kvalifikationen for 6-års i PAVO og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i dressur blæste Josefine Hoffmann og Alegra dommerne omkuld med deres flotte program.
| admin

Det skortede ikke på superlativerne, da dommer Helle Westh og Sabrina Hesselhede skulle afsløre deres bedømmelse af Josefine Dahl Hoffmann og RGS Finest Alegra i fredagens 6-års klasse i PAVO og Dansk Ride Forbunds Championat for Ungheste på Blue Hors.

“Hold da op! Traven er elegant og letfodet – 9,3. Skridten er renttaktet – 9,7. Galoppen er taktfast og flot – 9.

Hvad kan man mere forlange… i ridelighed giver vi 10. Den yder sit bedste. Kapacitet 9,5″

Se med live hele weekenden

Det betød, at ekvipagen endte med en samlet score på 95,00, og det var mere end rigeligt til en sejr i kvalifikationsklassen, hvor 24 kombinationer stillede til start.

Nød turen

Josefine var lykkelig over sin og Alegras flotte præstation:

“Jeg havde en mega god tur.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg var lidt spændt på turen idag. Normalt er jeg virkelig cool, men efter første del af trav-turen måtte jeg lige tage mig selv i nogle dybe vejrtrækninger og sige til mig selv, at det altså gik virkelig godt.

Derefter sad jeg bare og nød at være på hende, som jeg plejer.
Hun er noget helt særligt og elsker bare at vise sig frem, og det gjorde hun i den grad idag,”

Kom tættere på Josefine

Tæt kamp om placeringerne

6-års hestene gik i dag “FEI – 6-års indledende”, hvor der bl.a. forlanges changementer, samlende gangarter og sidetraversader.

Og det var Suarez, der for nylig blev solgt til Signe og Thomas Kirk Kristiansen, og dens nye rytter Allan Grøn helt med på. Den forholdsvis nye kombination scorede mellem 8,9 og 9,5 – i alt 91.4, hvilket rakte til en andenplads.

Tredjepladsen blev indtaget af Dantes Delight og Betina Jæger Jensen. Deres program bedømte dommerne til 87.4.

Dagens 12 bedste ekvipager er direkte videre til finalen. Derudover kvalificerer de tre bedste fra lørdagens trøstfinale sig også til søndag, hvor vinderne skal findes af årets championater i dressur.

Se resultatlisten

Fredag eftermiddag fortsætter i springningens tegn. Du kan følge med i 2. kvalifikation for de tre årgange LIVE her på Zibrasport Equest.