Skip to main content

UVM: Ny frist for tilmelding til træningssamling

Der afvikles en B-Samling forud for udtagelsen til UVM på Zangersheide. Tekniske problemer betyder, at sidste frist for tilmelding nu er fredag den 23. juli
| admin

Udtagelsen til UVM på Zangersheide for 5-, 6- og 7-års heste nærmer sig. Inden da er der en sidste B-træningssamling på Stutteri Ask i august.
I år er der sammensat en B- og en A-trup, A-truppen har fået tilsendt invitation, mens deltagelse i B-truppen er åben for 5-6-7 års heste registreret i Dansk Varmblod.

I starten af juni blev der afviklet en træningssamling på Stutteri Ask forud for sammensætningen af holdene til UVM på Zangersheide. Landstræner Bo K. Møller fortalte dengang, at mange ryttere havde glemt at tilmelde sig. Derfor bliver der nu lavet endnu en træningssamling på Stutteri Ask den 9. og 10. august. Sidste frist for tilmelding var oprindeligt den 20. juli, men pga. tekniske problemer på Dansk Varmblods hjemmeside, har man besluttet at flytte sidste anmeldelsesfrist til fredag den 23. juli.

Til UVM på Zangersheide har Danmark/Dansk Varmblod fire pladser i hver årgang (5-, 6- og 7-års). Det er en forudsætning for senere udtagelse til A-truppen, at rytterne har deltaget i minimum én B-trup samling. UVM på Zangersheide finder sted fra den 22. – 26. september.

Offentliggørelsen af de udtagne ekvipager (og reserver) sker søndag d. 5. september i forbindelse med Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue.

Læs mere om træningssamlingerne til UVM, tilmelding mv. på Dansk Varmblods hjemmeside.