Skip to main content

Indendørs DRF-mesterskab udskydes

I starten af det nye år skulle de Indendørs Agria DRF-mesterskaber i spring for junior, ungryttere og seniorer være afviklet på Vilhelmsborg. Mesterskaberne udskydes nu grundet Corona.
| admin

Dansk Ride Forbund skriver i dag følgende omkring mesterskabet:

Efter planen skulle årets indendørs Agria DRF-mesterskab i springning være afholdt i uge 5 hos Danish Derby på Vilhelmsborg, men på grund af de forlængede COVID-19-restriktioner, er det desværre nødvendigt at udskyde stævnet.

“Der er ikke noget, vi hellere vil, end at afvikle stævnet som planlagt, men i den nuværende situation og med de gældende restriktioner er det desværre hverken muligt eller forsvarligt, ligesom det heller ikke er muligt for os at gennemføre vores internationale CSI2-stævne i uge 4. Sammen med DRF arbejder vi på højtryk for at finde en ny termin for mesterskabet, som vi offentliggør, så snart det er muligt”, lyder fra Danish Derby Horse Shows’ Casper Cassøe.

Finalerne skulle være streamet her på Zibrasport Equest, og det forventer vi selvfølgelig stadig, at de bliver, når der er fundet en ny termin.

Kilde: Dansk Ride Forbund