Skip to main content

Jens Trabjerg takker af som arrangør af Equitour Denmark

Siden 2017 har en af Danmarks mest anerkendte eventarrangører, Jens Trabjerg, stået i spidsen for det succesfulde internationale ridestævne Equitour Denmark, som afholdes på Helgstrands faciliteter, Helgstrand Academy ved Aalborg. Men desværre kan Jens ikke afse tid til at realisere Helgstrands ønske om at udnytte faciliteterne på Helgstrand Academy bedre og samtidig benytte Helgstrands øvrige lokationer til at udbygge kendskabet til virksomheden og dens samarbejdspartnere grundet afviklingen af det forestående Verdensmesterskab i Herning 2022.
| admin

Helgstrand overtog ved årsskiftet 2019/2020 alle aktiviteter i Equitour, men desværre satte den verdensomspændende corona-pandemi en stopper for de mange idéer i 2020, som Helgstrand nu håber at kunne realisere i 2021 med en eventchef i spidsen.

– Lige nu benyttes Helgstrands faciliteter kun til det årlige Equitour og det danske dressurmesterskab samt nogle få stævner, som Uggerhalne Sportsrideklub står for. Vi ser store muligheder her, og især når vi medtager vores nye steder i USA og Tyskland. Sammenholdt vil det give os den unikke mulighed at promovere ikke bare Helgstrand, men også Helgstrand Jewellery, Kingsland Equestrian, Riding Arena Robots og øvrige samarbejdspartnere til store dele af verden, fortæller Helgstrands nye kommercielle direktør, Anders Bjørnstrup Bech.

– Det har været en sand fornøjelse at etablere Equitour og byde velkommen til ikke bare nationale og internationale ryttere i Uggerhalne, men også at etablere tiltag som DRF’s Elevskole Cup og den anerkendte Almased Dressage Amateurs-turnering, som på kort tid blev en stor succes. Jeg ser frem til stadig at kunne være med på sidelinjen, og ellers glæder jeg mig bare til at hellige min tid til World Cup Herning og ikke mindst VM 2022, hvor planlægningen for alvor er gået i gang, fortæller Jens Trabjerg.

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi skal sige farvel til Jens Trabjerg, da han har gjort et fortrinligt arbejde og har formået at sætte Helgstrand på verdenskortet med et yderst gennemført og internationalt anerkendt set-up. Men vi har samtidig forståelse for, at Jens må hellige sin tid til VM, og glæder os over, at vi stadig vil kunne trække på hans mangeårige erfaring også fremadrettet, fortæller Andreas Helgstrand.

Ny eventchef søges

Grundet ovenstående har Helgstrand nu valgt at søge en eventchef, som med baggrund i virksomheden og dens lokationer i ind- og udland kan bistå i udviklingen af verdens førende ridesportsvirksomhed på eventområdet.

Pressemeddelelse: Helgstrand Dressage