Skip to main content

Kampen om medaljerne spidser til i paradressur

Efter anden afdeling af mesterskabet i paradressur, har Tobias Thorning Jørgensen lagt sig sikkert i spidsen, og i grad V er der hård kamp om guldet
| admin

I går red Line Thorning Jørgensen, som den eneste, i rent skybrud ved DM i paradressur ved Equitour.

Hendes unge hest Højgaardens Zackzimo DWB klarede opgaven fint, og Line red sig i spidsen af mesterskabet, men med lille margin. I dag red hun forkert!

“Jeg var så koncentreret om at ride, og jeg tror det er første gang, jeg rider forkert, fortalte hun efter sit ridt, men med smil, da hun samtidig konstaterede, at hesten var bedre under hende i dag.

“Han skal bare have noget mere rutine. Den føles ung på banen,” slutter hun.

I stedet er det nu Camilla D.F. Christensen, som har lagt sig i spidsen i den samlede stilling med Fürsten og 136,209 point foran sidste års mester, Renee Igelski, og Elmegårdens Rivaldi med 135,863. Line Thorning Jørgensen ligger nu til bronze med 135,406 og dermed er alt endnu åben i denne grad inden kürfinalen i morgen.

Tobias sikker i front

Line Thorning Jørgensens søn Tobias Thorning Jørgensen har lagt sig sikkert på guldkurs med Jolene Hill med samlet 155,735 point – knap 12 procentpoint foran Caroline Cecilie Nielsen og Malene Høi Sommerlund.

I grad IV har sidste års mester Susanne Jensby Sunesen trukket fra konkurrenterne med Leeds, der er godt 11 procentpoint ned til Line Schlünsen på anden pladsen, men hun er knap et procentpoint foran Anne Mette Hasselstrøm, så kampen om sølvmedaljen pågår fortsat i denne grad.

I grad II er Katrine Kristensen sikkert i front med Welldone Dallas, og igen i dag red Tina Chabert Jensen et program til over 70% med Skovens Rosselli i grad I, og hun bejler dermed til en plads i bruttotruppen til PL i Tokyo med sin nye hest.

Se med fra Equitour Denmark den 21.-23. maj 2021 med DM i dressur og paradressur.
Vi streamer alle tre dage – fra begge baner.

Start- og resultatlister