Skip to main content

Lars Seefeld – FEI nomineret til bedste groom

Den tyske topgroom Lars Seefeld er FEI-nomineret til en pris – Lars er groom for Daniel Bachmann Andersen.
| admin

Det er ikke alene Karla Dyhm-Junge, som er blevet nomineret til en FEI Award, Daniel Bachmann Andersens groom Lars Seefeld, der er tysk af nationalitet, men siden 2019 har været groom for Daniel.

Lars har arbejdet professionelt med heste siden han var 16 år. I 2011 blev han uddannet heste-inseminør, og arbejdede de følgende to år på en hingstestation med ansvar for 13 hingste. Og det var også i den periode, han fik sit lastbil- og trailer-kørekort.

I 2019 tog Lars et nyt, stort spring i karrieren, da han blev en del af Daniel Bachmann Andersens team på Blue Hors. Han fulgte med, da Daniel selv to et modigt spring i sin karriere og blev selvstændig, først på Kleppenhus ved Ebeltoft og nu på Julianelyst ved Østbirk.
Lars fokuserer på, at Daniels heste er 100% glade, sunde og sikre i hans kyndige hænder, så Daniel kan koncentrere sig om sin del af jobbet: at uddanne dem og ride dem til stævner over det meste af Europa.

Først ind og sidst ud

Ifølge de mange, som har nomineret Lars, er han den første i stalden om morgenen og den sidste til at forlade stalden om aftenen. Lars er fuldt og helt dedikeret til sit job, og til at støtte Daniel og staldens heste. Og hans job og hestene kommer altid først.

Hans positive sind, venlighed og fokus på detaljen kombineret med hans kærlighed til hestene, gør ham helt unik. Altid positiv på trods af lange arbejdsdage ved stævnene, bliver Lars beskrevet som en inspiration for den næste generation af grooms.

Afstemningen er åben, og du kan stemme på Lars Seefeld i kategorien Cavalor FEI Best Groom HER