Skip to main content

Martin Mose Knudsen er ny indendørs DRF-mester for seniorer

Der var spænding til det sidste på Borgen her til aften, hvor der måtte en omspringning til at afgøre podiepladserne.
| admin

I dagens finale af det indendørs Agria DRF-mesterskab i springning for seniorer, fik rytterne for alvor en opgave på den 145cm store bane, der fik rykket godt rundt på pladserne efter 1. runde af mesterskabet.

Christian Jansen lå i spidsen inden 2. afdeling, men fik som flere andre kasseret ærgerlige nedslag, der kostede ham en plads på podiet.

Læs også: Spænding i 1. afdeling af Agria DRF-mesterskabet for junior og senior

Knudsen sikkerheden selv

Martin Mose Knudsen var den eneste, der bevarede det kølige overblik, og red endnu en nul runde med velspringende CI BEAU ASK, der sammenlagt med runden fra igår, gav ham et endeligt resultat med 0 fejl. Martin kan derfor velfortjent kalde sig indedørs DRF-mester i springning 2023.

Madsen lige i hælene

Christina Madsen, red hele 2 nulrunder i mesterskabets første afdeling igår. På 2 forskellige heste. Hun måtte derfor vælge, hvilken hest hun ville have med i den afgørende runde her til aften. Valget faldt på BABUMBI DEL TAVOLLO, der igen idag var fejlfri på forhindringerne, men fik en enkelt ærgerlig tidsfejl, der altså placerede equipagen på 2. pladsen på podiet.

Omspringning om 3. pladsen

Jack Ray Nielsen lagde hårdt ud, som første rytter i omspringningen om 3. pladsen, med en fejlfri runde i tiden 36,67. Næste rytter til at forsøge at sikre sig 3. pladsen, var velspringende Camilla Ernst, der leverede en endnu hurtigere nulrunde i tiden 35.84. Robin Grauf og Sandro Be Good lagde også hård ud i omspringningen, men med tiden 37,10 var han idag ikke hurtig nok til en plads på podiet. Bennedicte Truelsen kom som 4. rytter til omspringningen, og gav den fuld gas hele vejen, og lagde sig i spidsen af omspringningen med tiden 35.66. Sidste rytter på banen var Nikoline Gulstad, der red en flot tur, med nul fejl i tiden 41,03. Dermed blev det Benedikte Truelsen der løb med 3. pladsen i DRF-mesterskabet her til aften.

Endeligt resultat

1) Martin Mose Knudsen – CI BEAU ASK (0.0)-(0.0)/79.78-0
2) Christina Madsen – BABUMBI DEL TAVOLLO (0.0)-(1.0)/81.17-1
3) Benedikte Rie Truelsen – HAIT ASK (0.0)-(4.0)-4-0/35.66,
4) Camilla Fliedner Ernst – FIONA ASK (4.0)-(0.0)-4-0/35.84,
5) Jack Ray Nielsen – RAYPAWERS BY THE WAY (4.0)-(0.0)-4-0/36.67

Husk at vi hos Zibrasport streamer fra stævnet på Vilhelmsborg hele dagen lørdag og hele dagen søndag. Vores Premium-medlemmer kan se med gratis både LIVE og efterfølgende i arkiv (Premium koster 49,- kr. pr. md.), mens ikke-medlemmer kan købe Pay Per View til 129,- kr. (kun live – ikke arkiv). Kom til streaming her