Skip to main content

Mesterskabsguld til Vejle Rideklub

Søndag eftermiddag kunne holdet fra Vejle Rideklub trække sig sejrrigt ud af en spændende mesterskabsweekend som nykårede Agria DRF-mestre for klubhold i dressur. Sølvet gik til Billund Sportsrideklub, mens Hestehavens Rideklub sikrede sig bronzen. Mesterskabsstævnet blev afviklet indendørs hos Solrød Rideklub.
| admin

Mesterskab over 2 dage

Agria DRF-mesterskabet i dressur for klubhold blev afviklet over to runder (lørdag og søndag), hvor de tre eller fire ryttere på hvert hold skulle ride enten LA5, MB1, MB2 eller Prix St. Georges. Holdets tre bedste resultater talte, og fra lørdagens kvalifikationsrunde gik de otte bedste hold videre til søndagens finale.

Tæt løb om guld og sølv

Der var spænding til det sidste om medaljeplaceringerne for det var kun med ca. 1 %, at holdet fra Vejle Rideklub til slut kunne sikre sig guldet med 443,397 point. Holdet bestod af Josefine Hoffmann på RGS Finest Alegra, Nicoline Hoffmann på Nyhøjs Monique, Sara Aagaard Hyrm på Atterupgaards Cooper og Sandra Aagaard Hyrm på Cawanillas-W.

Sølv til Billund Sportsrideklub

Et mulehår fra Vejle Rideklub kom holdet fra Billund Sportsrideklub ind på en flot 2. plads med 442,306 point, og dermed kunne de sikre sig mesterkabs-sølvet. Bronzemedaljerne gik til Hestehavens Rideklub med 422,243 point.

Find det samlede mesterskabsresultat her.

Søndag eftermiddag og aften er der B-finale for de syv hold, der ikke gik videre til finalen, og du kan se det hele hos os.