Skip to main content

Nanna Merrald nr. 4 i World Cup-debut med Zepter

Nanna Merrald blev nr. 4. i et skrapt selskab i World Cup-serien i Basel med Blue Hors Zepter, som hun debuterede ved stævnet.
| admin

FEI World Cup-serien i dressur er i denne weekend nået til Basel i Schweiz, hvor der var flere af verdens topryttere på startlisten. Nanna Merrald debuterede Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack i World Cup i Basel efter blot at have redet den velgående, store vallak i et par måneder.

Det blev, ikke uventet, verdensranglistens nr. 2 Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera BB som sikrede sejren med hele 83,456% i stor afstand til klassens nr. to, hendes landsholdskollega Isabell Werth og DSP Quantaz (78,261%). VM-bronzevinder Dinja van Liere fra Holland red Hartsuijker ind på 3. pladsen med 75,609% og dermed henviste hun lige netop Nanna Merrald og Blue Hors Zepter til 4. pladsen, da parret fik 75,152% med et par fejl undervejs, bl.a. slog Zepter fra i traversen og spang i galop.

Det fornemme resultat i debuten sender Nanna og Zepter ind i Kür-klassen søndag morgen, hvor Nanna igen har mulighed for at optjene vigtige points i World Cup-serien, så hun kan slutte i top 9 i den vesteuropæiske liga, og dermed løse billet til finalen i Omaha i apri. Nanna ligger pt. på 5. pladsen, så det ser godt ud i forhold til at Nanna kan repræsentere Danmark ved World Cup finalen i år.

Resultat