Skip to main content

Equitour Denmark flyttes

I forbindelse med Coronavirus melder Equitour Denmark ud af det store stævne med blandt andet DM i dressur og Nations Cup i springning flyttes fra maj til senere på året. Arrangørerne håber, det er muligt at kunne lægge stævnet den første weekend i september, men det er ikke endeligt fastlagt. Vi streamer stadig fra det store event, selv om det udskydes til efter sommerferien.
| admin

Equitour Denmark skriver følgende på deres Facebookside: 

Information omkring Equitour Denmark og COVID-19

Set i lyset af de voldsomme udfordringer i forbindelse med COVID-19 pandemien, har vi besluttet at flytte Equitour Denmark – oprindeligt planlagt til afvikling d. 20. – 24. maj.

Det store puslespil omkring en ny tilrettet stævnekalender er på nuværende tidspunkt desværre ikke endeligt fastlagt. Det betyder, at vi for indeværende ikke kan melde en ny afviklingsdato ud. Vi har anmodet om at få tildelt datoerne d. 3. – 6. september, og håber at vi denne weekend kan gennemføre et uændret Equitour Denmark arrangement.

I forbindelse med flytningen håber vi, at I alle vil være med til at gennemføre et brag af et ridestævne. Sammen kan vi fejre, at det igen er muligt at være samlet omkring den sport, som vi alle elsker.

I vil modtage nærmere information omkring stævnet, så snart der er endelig afklaring på omfanget af stævnet samt ny afviklingsdato.

Vi melder selvfølgelig ud, så snart der er nyt i forhold til dato, og vi glæder os til at streame fra det spændende DM- og Nations Cup-stævne senere på året.

Equitour Denmark