Skip to main content

Ny dato for championatsfinalen i dressur – se med på Zibrasport Equest

Der er fundet en ny dato for afvikling af championatsfinalerne for dressurhestene, og Zibrasport Equest streamer selvfølgelig alle klasser alle dage. Det er atter Blue Hors, der lægger hus til, men på grund af myndighedernes restriktioner vil der ikke være åbent for publikum.
| admin

Det er nu lykkedes at finde en ny dato for championatsfinalen i dressur.

Fra den 12. november til og med den 15. november vil Danmarks bedste dressurheste være at finde på Blue Hors, men corona-restriktionerne betyder, at stævnet ikke åbnes for publikum.

Heldigvis kan du streame alle klasser her

Er du én af dem, der ikke har mulighed for at være til stede hos Blue Hors, behøver du ikke at gå glip af de spændende finaler, da Zibrasport streamer live fra stævnet alle fire dage.

Program for streamingen

For at imødekomme arrangementsforbuddet (læs mere her), vil årets finalestævne blive afviklet med kun én klasse pr. årgang i stedet for – som det er beskrevet i bestemmelserne – med en indledende klasse, en B-finale og en endelig finale.
Den foreløbige tidsplan ser derfor således ud:

DagÅrgang
Torsdag d. 12/11-20204 års, 1. del (25 heste)
Fredag d. 13/11-20204 års, 2. del (15 heste)
7 års (14 heste)
Lørdag d. 14/11-20205 års (24 heste)
Søndag d. 15/11-20206 års (24 heste)

For 5-, 6- og 7-års hestene rides de respektive finaleprogrammer.

2 armbånd pr. hest

For at sikre at antallet af deltagere ved stævnet ikke overstiger det tilladte, vil der blive uddelt 2 armbånd pr. hest mod registrering af navn og kontaktinfo, ligesom der fra arrangørens side opfordres til, at rytterne forlader stævnepladsen umiddelbart efter endt ridt. Armbånd afhentes i sekretariatet ved ankomst. Større stalde kan modtage alle armbånd forud for stævnet mod aflevering af en tilsvarende liste.


Familiarization og opstaldning

For at give de unge heste de bedst mulige forudsætninger, vil der blive mulighed for træning i ridehallen (familiarization) både dagen før, og om morgenen inden den aktuelle årgang. Skal man f.eks. ride 5-års-finale lørdag, vil der blive mulighed for at træne fredag aften og lørdag morgen og så fremdeles. Tilmelding til familiarization sker på DRF GO! samtidig med stævnetilmelding.

På opstaldningsdelen er det også blevet nødvendigt at justere, og det vil således kun blive muligt at få opstaldning dagen før finaledeltagelse. F.eks. lørdag til søndag. For at imødekomme behovet for opstaldning over flere dage, f.eks. hvis en rytter har heste med i flere årgange, har Grindsted Rideklub velvilligt sagt ja til at opsætte stævnebokse, så man kan være der i de mellemliggende dage. Stor tak til klubben for deres hjælp.

Indskud og doteringer nedjusteres

Som en følge af den tilrettede afviklingsform har vi i samarbejde med stævnearrangør justeret på indskuddet. Det betyder, at indskud pr. ekvipage kommer til at udgøre 750 kr. Ønsker man tilbuddet om en dagsboks (inkl. en overnatning) på Blue Hors, vil denne koste 500 kr. Opstaldning hos Grindsted Rideklub i teltboks kan tilkøbes for 800 kr./boks for hele stævneweekenden.      
Som en følge af dette vil doteringer pr. årgang justeres, så der præmieres og doteres ifølge placeringstabellen i stedet for som beskrevet i bestemmelserne.
Der vil ikke blive afviklet præmieoverrækkelse, men vi sørger selvfølgelig for at alle får deres præmier/rosetter/dækkener.

Refundering, tilmelding, etc.
Er du én af dem, der var tilmeldt det oprindelige finalestævne, som blev aflyst, får du automatisk dit indskud retur via det betalingskort, du benyttede ved tilmelding. Ønsker du i stedet at deltage i finalerne den 11.-15. november, skal du altså blot melde til via DRF Go! som normalt.

//Pressemeddelelse DRF//