Skip to main content

Nyt militaryreglement: Deltag i online spørgetime

Militaryreglementet for 2022 er nu klar efter en større gennemgang forud for sæsonen 2022. Har du spørgsmål til reglementet, så inviterer DRF til en online spørgetime d. 22. februar.
| admin

DRF forsøger i videst muligt omfang at følge FEI’s reglementer, når der udarbejdes og ændres i disciplinreglementerne. Med det opdaterede reglement er der sikret en bedre overensstemmelse med FEI’s reglement, hvor der blandt andet er ændret i regler for kvalifikationsperiode og kvalifikationskrav samt justeret på sværhedsgrader og regler for brug af udstyr.

Det er blandt andet derfor, at FEI’s definition af kvalifikationsperioden i military fra og med 2022 også gør sig gældende herhjemme. I stedet for den hidtidige kvalifikationsperiode på indeværende år plus de to foregående år, udgøres kvalifikationsperioden nu af resultater otte år tilbage.

Ændringen skyldes, at militarysæsonen er kortere end sæsonen i f.eks. springning og dressur, og den enkelte rytter har dermed færre stævner at ride kvalificerende resultater hjem i.

Derudover er der med det opdaterede militaryreglement for 2022 ændret i kvalifikationskravene for start i de enkelte sværhedsgrader. Nu skal ukategoriserede ryttere samt ryttere kategoriseret på et lavere niveau end den klasse, de ønsker at starte, som ekvipage opnå tre kvalificerende resultater i sværhedsgraden under klassens niveau.

Der er desuden justeret i sværhedsgrader samt i tempoet for forhindringer i terrænridtet.

Generelt er der militaryreglementet i højere grad blevet ensrettet med disciplinreglementerne for springning og dressur, blandt andet hvad angår brug af udstyr, herunder optømning, som nu også følger FEI’s reglement.

Læs hele det opdaterede militaryreglement her.

Online spørgetime

Har du spørgsmål til det nye militaryreglement, er du meget velkommen til at deltage i vores online spørgetime, som afvikles via Teams den 22. februar 2022 kl. 19:00. Tilmeldingsfrist 20. februar 2022.

Tilmeld dig til online spørgetime her.

Link til mødet sendes efter tilmeldingsfristen. 

Kilde: Dansk Ride Forbund