Skip to main content

Pararytterne tester formen i Holland

I denne weekend er flere pararyttere afsted til CPEDI3* i Holland, og stævnet skal bruges som et ’generalprøve-stævne’ for det kommende PL i Tokyo.
| admin

Vi skruer på de sidste ting

Fem danske pararyttere, hvoraf de tre af dem er udtaget til PL, samt hele staben der skal med til Tokyo er i denne weekend på stævnepladsen i Holland, og stævnet er et vigtigt led i forberedelserne til PL og skal ses som en generalprøve, fortæller Landstræner Astrid Gemal til Zibrasport, og tilføjer ”Vi skruer på alle de sidste ting og får kørt hele staben i stilling,”
Hele interviewet med Astrid Gemal kan ses her.

Et godt team bag et godt hold

De tre PL-aktuelle ryttere Katrine Kristensen med Welldone Dallas, Caroline Cecilie Nielsen med Davidoff og Tobias Thorning Jørgensen med Jolene Hill skal alle ride i Holland, og det samme skal Tina Ljungstrøm Chabert Jensen med Skovens Rosselli samt Susanne Jensby Sunesen med Leeds.
Udover rytterne består teamet af landstræner Astrid Gemal, holdleder Anette Bruun, fysioterapeut Jesper Hedeager, Team Danmark sportspsykolog Anders Bendixen og hestemassør Malene Maribo.

Kammerater i nød

Stævnet handler nemlig også om, at hele teamet skal lære hinanden at kende, og at de bliver rystet sammen som hold. Men godt sammenhold og samarbejde er allerede en stor del af det at være på paraholdet, og det fortæller Line og Tobias Thorning Jørgensen om i videoen nedenfor. De fik fik nemlig stor hjælp af deres holdkammerater, da der opstod problemer med lastbilen på vej hjem fra stævne i Belgien.

CPED3* de Peelbergen Para-Dressage

Start- og resultatlister