Skip to main content

Andreas fortsat i føring ved DM

Stillingen er helt uændret i toppen af det danske seniormesterskab i springning – igen af de topplacerede ryttere fik fejl.
| admin

Der er ultra tæt kamp om podiepladserne ved det danske mesterskab hos Absolut Horses. 17 ryttere kom til start i den første af to afgørende runder i Orifarm DM for seniorer. Inden dagens finale var det Andreas Schou og Independent, som lå i spidsen med 0,7 fejl fra fredagens tidsspringning. Igen i dag var han fejlfri, og holder dermed sin førsteplads inden den afgørende runde.

Renee Ulvsbjerg og Celeste Balslev. Foto: Zibrasport Equest


Han bliver dog presset hårdt af Renee Ulvsbjerg og Celeste Balslev, den temperamentsfulde hoppe efter Conthargos snurrer rundt om sig selv, bukker og småstejler under Renee inden de kommer igang mod startlinjen, men når de to er igang på banen, er det en fornøjelse. De var sikkert fejlfri, og ligger nu på en mulig sølvplads, lige foran den regerende mester Lars Nørgaard Pedersen.

Lars Nørgaard Pedersen og Bøgegården Gladiola. Foto: Zibrasport Equest

Lars Nørgaard Pedersen vandt DM i 2020 og 2021 med avlshingsten Bøgegården Gladiola og igen dette år er de med helt fremme på en mulig bronzeplads. Lars og Gladiola ramte forhindring nr. 1 den første dag, og da bommen faldt, forvandt også Lars’ mulige førsteplads. Igen i dag var de dog i særklasse på banen. Lars og Gladiola er en af de ekvipager, som lige nu jagter deres egen kvalifikation til VM i Herning.
Tina Lund/Carallo, Kasper H. Hansen og Martin Mose Knudsen følger på de næste pladser.

Se DM live

Se med når DM i springning skal afgøres for S/U25/YR/J hos Absolute Horses den 29. april til den 1. maj 2022.

Premium Medlemmer: 0 kr. (adgang købes i kassen til 0 kr.)
Basic Medlemmer: Pay pr view 159 kr.

Start- og resultatlister