Skip to main content

Billetsalget er åbent til FEI World Cup i Herning

FEI Dressage World CupTM er tilbage i Jyske Bank Boxen i Herning i uge 42, og billetsalget er nu åbent til et væld af oplevelser med international dressur og springning, udstyrsmesse, følauktion og show
| admin

Det populære World Cup-stævne med dressur og international springning er tilbage i MCH Messecenter Herning i dagene fra den 18. – 22. oktober. Billetsalget er åbent til stævnet, og du kan købe billetter via stævnets hjemmeside www.worldcupherning.com her finder du billetpriser, tidsplan med mere. Der er gratis adgang onsdag og torsdag, og messen åbner fra torsdag til søndag.

Adgang med forkælelse

Husk, du kan også forkæle dig selv og gode venner med en helt særlig oplevelse i den imponerende VIP-loge.

I år bliver der også en helt ny billettype, World Cup de Lux, som er en kombination af gode siddepladser i Jyske Bank Boxen og en meget lækker frokost incl. drikkevarer forud for World Cup klasserne lørdag og søndag. Frokosten serveres i det eksklusive terrasse-område på 1. sal i ankomstbygningen til Jyske Bank Boxen.

Dressur og springning på programmet

Dressurentusiaster kan se frem til en weekend med dressur på højt niveau. Programmet for FEI Dressage World Cup™ kvalifikationen afvikles med Blue Hors Grand Prix lørdag middag fra kl. 13.00 og Grand Prix kür, FEI Dressage World Cup™ Grand Prix Freestyle presented by ECCO søndag fra kl. 14.00.

Søndagen i Jyske Bank Boxen bliver dedikeret til dressur, da der under stævnet skal afvikles CDI3* Helgstrand Dressage Grand Prix og Grand Prix Special samt den

gennemgående, internationale cup; Lövsta Future Challenge for U25-ryttere. Der arbejdes også på at invitere til en amatørtur for dressurryttere.

Stemingen er altid noget helt særligt i Jyske Bank Boxen, når de danske verdensmestre er i konkurrence med topryttere fra flere Europæiske nationer. Det er, som altid, FEI World Cup i Herning som åbner World Cup-sæsonen i den vesteuropæiske liga. Danskerne er så stærke, at vi de senere år har kunnet krydre en stor sportslig oplevelse med dansk sejr. Senest vandt Carina Cassøe Krüth og herlige Heiline’s Danciera World Cup kvalifikationen på dansk grund.

Springrytterne er i gang fra onsdag

For springrytterne åbner stævnet onsdag kl. 15.30, og der bliver både 3- og 1-stjernede konkurrencer samt klasser for U25-ryttere og en pony-tour.

De 3-stjernede springkonkurrencer kulminere inde i Boxen med Stutteri Ask Grand Prix lørdag aften, med start kl. 20.30. Her skal de bedste springryttere kæmpe om placeringerne, som tæller til Longines Verdensranglisten, og der er i alt 3 rankingklasser til verdensranglisten under stævnet.

Inden Grand Prix-springning vil man kunne opleve; Agria Afternoon Show, og det er også lørdag fra kl. 17.30, at Blue Hors Arena M danner rammen om følauktionen, DWB World Cup Foal Auction, med 25 særligt udvalgte føl af høj kvalitet.

Den praktiske afvikling af stævnet står Casper Cassøe Krüth og Jens Trabjerg for, sammen med entusiastiske ansatte og frivillige som glæder sig til at gøre World Cup-stævnet i Herning til endnu en god hesteoplevelse for alle gæster.

På hjemmesiden www.worldcupherning.dk kan du løbende finde informationer og nyheder om stævnet, ligesom du via World Cup Hernings Facebookside kan deltage i konkurrencer, når vi sætter billetter på spil.

Kilde: Pressemeddelelse