Skip to main content

Så er startlisten klar til holdkonkurrencen ved OL

Startlisten for holdkonkurrencen i dressur ved OL i Tokyo er klar. Nationerne starter i omvendt rækkefølge, så danskerne starter ikke først
| admin

Ved rigtig mange mesterskaber i dressur over de senere år, har Danmark trukket start nr. 1. Nu er startlisterne til holdkonkurrencen ved OL i dressur i Tokyo klar. Heldigvis er startrækkefølgen den omvendte af placeringsrækkefølgen for hold efter Grand Prix-klassen, og det giver de danske ryttere et bedre udgangspunkt, idet de sluttede på tredjepladsen efter England og Tyskland.

Det er den herboende spanske rytter, Severo Jurado Lopez, der åbner holdkonkurrencen med Fendi T e. Negro, det sker kl. 17.00 eller kl. 10.00 dansk tid på DR1.

Det er Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack e. Rousseau, som er første dansker på banen kl. 17.50 svarende til 10.50 dansk tid.

Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera e. Fürstenball har starttid kl. 19.25 svarende til 12.25 dansk tid.

Cathrine Dufour og Bohemian e. Bordeaux starter i den sidste gruppe, men inden hendes gruppe er der en pause på 60 minutter. Det skyldes, at startrækkefølgen for de sidste og afgørende ryttere bliver afgjort af holdets placering, efter to ryttere har været på banen.

Se startrækkefølgen HER og enkeltkaraktererne kan ses HER