Skip to main content

Sådan føles det at vinde Ecco Cup-kval

Cornelia Munch Sinding havde hele tre ponyer med til landsstævnet i Solrød i weekenden, hvor hun vandt kvalifikationen i Ecco Cup for kategori 1.
| admin

Efternavnet lyder måske en anelse bekendt, hvis du følger med i hesteverdenen. Cornelia Munch Sinding er nemlig datter af Kristine Munch Sinding, der avler topheste på Atterupgaard.

Unge Cornelia koncentrerer sig dog mest om ponyerne pt, og det går forrygende på dressurbanerne rundt omkring i Danmark, når hun stiller til start.

I weekenden havde hun taget turen til Solrød med tre ponyer. Og det betød altså, at Cornelia skulle ride op ad midterlinjen hele otte gange for at hilse på dommerne.

Det var især på Terbofens Charico, at Cornelia red flotte resultater i hus. Parret vandt nemlig kvalifikationen i Ecco Cup foran 39 andre ekvipager.

– Jeg er så mega tilfreds med Charico om fredagen. Mange af de ting, vi har øvet og trænet derhjemme, lykkes af få med ind på banen.
Om søndagen var jeg meget spændt, da jeg skulle ride tre kürprogrammer i A- finalen, og to af programmerne havde jeg eller ponyerne ikke redet før.
Jeg var helt vildt glad og tilfreds med, hvordan det gik med at ride tre kürprogrammer. Alle ponyerne gjorde deres bedste uden de store fejl. Samt fik vi redet så musikken passede superfint til øvelserne.
Det bedste ved weekenden var sejren i küren og den samlede førsteplads. Charico var en stjerne, han gav den bare hele armen, fortæller den lykkelige rytter.

Udover Charico medbragte hun også Dream step og AJ dont you forget about me med hvem, hun scorede procenter over 70.

Ydmyg og taknemlig

Succesen er bestemt ikke steget Cornelia til hovedet.

– Jeg er så utrolig heldig at have nogle super engagerede trænere; Lisbet Seierskilde & Selina Solberg Wittinghus, der bare altid møder op til stævnerne og hjælper.
Ikke mindst tak til mine forældre der altid støtter og hjælper mig både til hverdag og stævnedage. Det er også så fedt at være med i et samarbejde med Tattersall Rideudstyr, som forkæler ponyerne og jeg med lækkert udstyr, fastslår hun.

Cornelia har ikke nok i at have vundet i weekenden. Ambitionerne for fremtiden er store:

Mine fremtidige mål med ponyerne, er nok en masse gode ture på landsplan og så kunne internationale stævner være mega fedt af ride

Cornelia Munch Sinding