Skip to main content

Se – eller gense – de spændende klasser fra Stutteri Ask

Fik du ikke set de spændende springklasser fra Stutteri Ask B-stævne i sidste weekend, så kan du nu (hvis du er Premium Medlem) se klasserne fra lørdag og søndag i arkivet.
| admin

Stutteri Ask B-stævne i videoarkivet

Rekord-skybrud og højt solskin

Det store landsstævne hos Stutteri Ask i sidste uge druknede bogstavelig talt den første stævnedag, da der faldt ekstreme 169 millimeter nedbør i løbet af torsdag (målt af en privat målestation).

De store vandmasser gav voldsomme udfordringer for både heste og mennesker, og det betød i sidste ende, at Stutteri Ask måtte aflyse stævnet for de ryttere, der ikke allerede var på pladsen. Der var ganske enkelt ikke bokse til hestene eller plads til lastbiler på de gennemvåde markeder.

Men de ryttere, der var ankommet, kunne fortsætte stævnet de næste tre dage, og især søndag bød på flot solskin over de helt utrolige flotte baner på det nordfynske stutteri.

Martin Mose Knudsen og Schweinsteiger med Dalbybugten i baggrunden. Foto: Zibrasport Equest

Favorit søn sejrede i Stutteri Ask Grand Prix

Til stævnet var der klasser fra LA og helt på til Grand Prix (150 cm), så der var masser af topsport for de mange publikummer, der fandt vej til de Stutteri Ask (efter skybruddet).

Der var selvfølgelig stor spænding i – og omkring – Grand Prix klassen, der blev vundet i flot stil af Rikke Haastrup Kristensen og First Choice HT. Det var næsten skrevet i kortene, at netop Favorit Asks velspringende søn, First Choice HT, skulle tage sejren i den sværeste klasse på sin fars hjemmebane.

Rikke Haastrup tog også 3. pladsen med Nomanee, mens Martin Mose Knudsen og Schweinsteiger red sig ind på en flot 2. plads.

Alle resultaterne fra stævnet kan ses her

Rikke Haastrup Kristensen og Nomanee højt til vejrs, med den flotte opvisningshal i baggrunden. Foto: Zibrasport Equest.