Skip to main content

Sejr til Revolution i Grand Prix debut

Der er landsstævne i dressur denne weekend hos Helgstrand Event, og i aftes debuterede Andreas Helgstrand elitehingsten Revolution i Grand Prix med en sejr.
| admin

Hele 18 ryttere var til start i Grand Prix-klassen lørdag aften ved B-stævnet hos Helgstrand Event & Uggerhalne Sportsrideklub. Andreas Helgstrand red på banen som klassens sidste rytter med den nu 10-årige avlshingst Revolution e. Rocky Lee. Den 10-årige elitehingst i Dansk Varmblod blev verdensmester som 5-års, og han har vundet DRF’s championat for ungheste 3 gange. Han har stor succes som avlshingst, og lørdag aften debuterede han på dressurens sværeste niveau. Det blev en meget overlegen debut og et fejlfrit program vurderet til 75,9% fra et enigt dommerpanel bestående af Kirsten Søgaard, Laura Adele Nielsen og Jesper Holst Hansen. Flere 8-taller, 8,5 og enkelte 9-taller blev det til. 9-tallerne faldt i piaffe og piaffe-passage overgange samt i fri trav/samlet trav.

Andreas Helgstrand og Revolution. Foto: Helgstrand Dressage

Sanne Henningsen og Atterupgaards Berlucchi e. Belissimo M kom ind på andenpladsen med 70,033% foran Moisés Azuar med Scout S e. Scolari der fik 69,633% Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Zackton e. Blue Hors Zack blev nr. 4 med 69,533% og Joachim Thomsen tog den sidste placering i klassen med Vichy Pax e. Vivaldi med 69,4%

Konkurrencerne er i fuld gang i Uggerhalne, og i dag kl. 22,35 er der Prix st. George med 19 starter efterfulgt af Grand Prix Special med 13 starter.

Start og resultater