Skip to main content

Shannon Ketterle i opråb til hestehandlere: Vær nu ærlige!

Shannon Ketterle lagde mandag aften en video på Instagram, hvor hun fortæller om handel med heste via video. Hun opfordrer alle til at være ærlige, når de sælger heste på den måde.
| admin

Til daglig driver Shannon Ketterle salgsstalden Shannon Sporthorses, hvor hun uddanner springheste og sælger dem – ikke kun i Danmark – men til hele verden.

Hendes forretning er hovedsagligt baseret på salg og køb via video, da hestene eller køberne ofte befinder sig i andre dele af Europa – og nogle gange i USA.

Se også: Shannon Ketterle: Det er så fedt at sælge noget, folk bliver glade for

Og når video er grundlaget, så kræves der tillid af både sælger og køber – desværre har Shannon set sig nødsaget til at komme med et “shout out” på Instagram, fordi hun for nylig købte en hest, der viste sig at være meget mindre end antaget, da den ankom til stalden i Danmark.

Artiklen fortsætter herunder

Se videoen

Brug for at lette mit hjerte

Shannon fortæller til Zibrasport Equest, at hun havde flere overvejelser, før hun lavede videoen. Men hun følte det var nødvendigt at sætte fokus på problemet.

For kan det ske for en professionel forretningskvinde som hende, der har solgt og købt heste i årevis, så kan det ske for alle.

“Jeg lavede videoen for at lette min hjerte. Jeg var rigtig hidsig, fordi sådan nogle hestehandlere ødelægger det for os, der forsøger at gøre noget godt. Det her vælter ikke mig, men tænk hvis det var lille Lise, der har brugt alle sine sparepenge på en hest.

Og så det er rigtig synd for hestene, og de bliver hurtigt kastebold i det her,” fortæller Shannon.

Råd til andre

Den erfarne rytter håber, at opråbet kan forhindre, at andre ender i samme situation.

“Man skal kunne stole på dem, man køber af heste af, så det forsøger jeg at sætte fokus på med videoen.

Jeg har fået vildt mange reaktioner. Folk har haft vildere oplevelser end mig. Min historie er næsten ingenting i forhold til, hvad andre har været udsatte for, når de har købt heste via video.

Det er tarveligt for kunder og tarveligt for os andre, der handler med heste. Man skal altid være ærlig og handle i god tro.”

Når du skal købe hest, så skal du have de kritiske briller på. Og så er det vigtigt at undersøge dem, du køber hest af. Stil alle de spørgsmål du vil. Vær ikke naiv.

Shannon Ketterle

Men det er ikke kun køberne, der skal være vågne. Shannon kommer også med en klar opfordring til sine kolleger:

“Os sælgere skal smide alle kort på bordet. Alle heste har jo en historie, og sandheden kommer altid frem. Hvis hestens historie ikke passer til kunden, så findes der en anden kunde.

Jeg forsøger at være lige ud af posen.”