Skip to main content

Skuespiller Bill Pullman lægger stemme til dokumentar om Amerikas heste

Du kan se et lille klip fra dokumentaren nedenfor.
| admin

Den amerikanske skuespiller Bill Pullmans karakteristiske stemme tager seeren med på en spændende rejse i den nye PBS-dokumentar Nature: American Horses, som udforsker historien om hesten, og hvordan forskellige racer var med til at forme det amerikanske landskab. Det viser sig, at Independence Day og Spaceballs-skuespilleren ved en del om heste selv.

Pullman fordeler sin tid mellem New York og sin Montana-ranch, og som rancher har den populære skuespiller en enorm respekt for miljøbevarelse og de jorder, hvor hestene og andre dyr strejfer. Han fortæller til ABC Audio, at forbindelsen mellem mand og hest stikker dybt:

“Man lærer så meget om, hvad det er at være menneske ved at være omkring heste.”

Skuespilleren husker også tydeligt sin første ridetur som barn.

“Det var en pony, så den var virkelig nem at komme op på,” siger han. “Det var bare at springe op på hesten, ingen sadel eller noget andet, og bare … sidde deroppe og mærke den forbindelse til et dyr, der er større end dig selv!”

Nature: American Horses centrerer om fire specialracer: Appaloosa, Morgan Horse, Mustang og American Quarter Horse, og i et klip fra dokumentaren nedenfor fortæller Nez Perce indianerne om deres forhold til de appaloosaerne.
Læs også True Appaloosa: En fantastisk film og historie.

Nature er en prisvindende PBS-signaturserie skabt af The WNET Group.

Kilde: wcmy.com