Skip to main content

Spændende liveinterviews fra Herning

På vores stand ved hingstekåringen i Herning kan du komme helt tæt på nogle af ridesportens store profiler, når vi blænder op for flere spændende liveinterviews. Du kan enten se med live på Facebook, eller komme forbi vores stand i hal J-1, hvor vores journalist Louise Rømer vil stå for samtalerne fra torsdag til søndag. Det foreløbige program kan ses nedenfor (ændringer kan forekomme).
| admin

Torsdag formiddag

Tina Lund

Torsdag eftermiddag kl 15

Daniel Bachmann Andersen

 

Fredag formiddag 10.00

Andreas Schou

Fredag eftermiddag

Helle Krasnik og Nathalie zu Sayn Wittgenstein 

 

Lørdag formiddag omkring 12

Alexander Helgstrand og Kristian Würtz

Lørdag eftermiddag

Susanne Baarup

 

Søndag

Firekløverets Springakademi

 

Vind Scharf Ridehjelme og lækkert udstyr
Vi er stolte af at være sponsorer af den 5* Grand Prix tur, og derfor har vi udskrevet konkurrencer i forbindelse med Grand Prix fredag og Grand Prix Special lørdag. Alt du skal gøre er at gætte på, hvem der vinder klasserne, og så deltager du i lodtrækningen om Scharf Ridehjelme og Zibrasport Equest udstyr til din hest (et sæt består af Fleece, underlag og hood). Kom forbi vores stand og deltag i konkurrencen.

Vind Premium Medlemskab
Et af de vigtigste elementer i ridesporten er vidensdeling og erfaringsudveksling. Det har vi taget til os, og vi har lavet en væg, hvor du kan skrive dit vigtigste tips, din største inspirationskilde eller andet, du har på hjertet. Hænger du en seddel på væggen, så deltager du også i konkurrencen om et tre mdr. Premium Medlemskab eller fede præmier fra Nivo, og vinderne trækkes af en vores gæster i studiet.