Skip to main content

Sverige, Tyskland og Danmark dominerer verdensranglisterne

Cathrine Dufour fastholder sin 3. plads på verdensranglisten i dressur, og så er det to svenske springryttere, som topper Longines world ranking i springning.
| admin

Efter Cathrine Dufours flotte World Cup kür i Neumünster med Vamos Amigos er hesten kravlet op ad ranglisten fra en plads som nr. 147 til 25.

Læs også: 87% til Dufour og Vamos Amigos i World Cup

Cathrine Dufour fast holder sin 3. plads på verdensranglisten med Bohemian efter Jessica von Bredow-Werndl (GER) og Charlotte Dujardin (GBR). Efter flotte ridt ved World Cup-stævnet i Neumünster er Carina Cassøe Krüth rykket op på 5. pladsen med Heiline’s Danciera efter Isabell Werth (GER). Nanna Skodborg Merrald er på en 18 med Atterupgaards Orthilia.

Se ranglisten HER

Klip fra World Cup kür i Neumünster.
Verdensranglistens nr. 1: Peder Fredricson – SWE. Copyright © FEI/Christophe Taniere

Svensk dominans i springning

Det er nu dobbelt svensk i toppen af Longines verdensranglisten i springning. Det er første gang det sker. Peder Fredricson fastholder sin førsteplads, som han opnåede i september, og han får nu selskab i toppen af landsmand Henrik von Eckermann der rykker fra en 3. til 2. pladsen. Martin Fuchs (SUI), Ben Maher (GBR) og Daniel Deusser (GER) finder vi på de næste pladser.

Se ranglisten HER