Skip to main content

Törnblad og Rotwitt er dommere i Vild med hest

På med juletøjet og af sted til ridehuset. Onsdag den 24. november inviterer Vallensbæk Rideakademi til Vild Med Hest, hvor otte par dyster i en spændende julekonkurrence.
| admin

Julen falder tidligt i år, når Vallensbæk Rideakademi den 24. november tænder diskolampen og pynter ridehuset op til ’dans’. Alle borgere er nemlig inviteret til ”Vild Med Hest” inspireret af TV2-programmet ”Vild Med Dans”. Her vil otte modige par dyste i en spændende julekonkurrence. 

Ligesom det kendte danseprogram, har deltagerne lavet deres eget program og valgt musikken. Fire kendte dommere deler point ud og bedømmer rytterne ud fra det kunstneriske udtryk og bedste udklædning. 

Blandt dommerne er den legendariske dressurrytter Anne Grethe Törnblad, der for nylig var blandt Danmarks Idrætsforbund 125 nominerede til Danmarks største sportsnavn og direktøren for Dansk Ride Forbund Morten S. Rotwitt . 

Alle er velkommen til en festlig aften i ridesportens tegn. Arrangementet varer fra 18-19.30, og i cafeen kan du tage forskud på julelækkerierne og købe gløgg, kakao og æbleskiver. 

Der er gratis entré, men du skal tilmelde dig via Place2Book: https://place2book.com/da/sw2/sales/8vihdeh43s. Se eventuelt mere på Vallensbæk Kommunes Facebookbegivenhed. Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser. 

Pressemeddelelse