Skip to main content

Daniel Bachmann: Et år som selvstændig

I de smukke omgivelser på Kleppenhus ved Ebeltoft, gør dressurrytter Daniel Bachmann Andersen status efter et år som selvstændig. Se indslaget nedenfor.
| admin

Det har været en fantastisk rejse for den tidligere Blue Hors rytter. Fra store succeser med blandt andet Blue Hors Zack og Blue Hors Don Olymbrio for Blue Hors, til nu hvor Daniel sammen med sin hustru Tiril driver Bachmann Dressage med flere Grand Prix heste i stalden og flotte resultater ved nationale og internationale stævner.

Resultater der blandt andet tæller en bronzemedalje ved DM i dressur med den up-and-coming stjerne Marshall-bell.

Daniel Bachmann Andersen, Kleppenhus. Foto: Zibrasport Equest

Smukke omgivelser er godt for sjælen – og for hestene

Der er ingen tvivl om, at Daniel Bachmann Andersen er faldet godt til på Kleppenhus. De smukke omgivelser giver en særlig ro i hverdagen, og både skov og sø bliver flittigt brugt som adspredelse for de unge og de mere rutinerede heste, som Daniel har i stalden.

Det og meget mere – fortæller Daniel om i indslaget nedenfor. Se også med i næste uge, hvo vi taler med Daniel om planerne for Grand Prix-hestene Marshall-bell og Fanalino.

Kunne du tænke dig at få en rundvisning på Kleppenhus, så kan du se vores walk & talk med Daniel fra oktober sidste år ved at klikke på linket. Du kan også se alle vores spændende indslag fra Bachmann Dressage lige her