Skip to main content

Ungdomsdressur live fra Sundved Rideklub

Nogle af Danmarks bedste unge dressurryttere mødes i denne weekend i Sundeved Rideklub, hvor der afvikles 2. kvalifikation af den spændende ECCO Cup turnering. Vi streamer de tre finaleklasser søndag d. 4. oktober.
| admin

Det er både junior, ungryttere og ikke mindst U25 ryttere, der skal ride om point i den eftertragtede ECCO Cup turnering i weekenden. Der har været stor opbakning til kvalifikationen, og flere EM-medaljetagere er på startlisten.

Toppen af poppen er i Sundeved
I juniorklassen er der ikke mindre end 30 ryttere til start – og heriblandt Kristian Würtz Green, Maja Emilie Leth og Frederikke Gram Jacobsen, der for nylig var til start ved EM for juniorer i Ungarn.
Se juniorer til start

Der er også EM-ekvipager blandt de 23 ryttere, der er meldt til ungrytternes kvalifikation. Både Maria Mejlgaard Jensen og Sara Aagaard Hyrm har meldt deres ankomst, og begge ekvipager var med på holdet, der tog EM-bronze til Danmark i august.
Starliste – ungryttere

Otte ekvipager er klar til at ride for hvert eneste point i U25 kvalifikationen. Og her er det et gensyn med Victoria E. Vallentin, som netop har vundet sølv ved DM i U25 dressur samt Josefine Hoffmann, der vandt bronze. Begge ryttere var ligeledes på det hold, der sikrede Danmark EM-holdbronze ved Europa mesterskaberne i Ungarn.
Startliste U25

Se det hele derhjemme
Som nævnt er vi i Sundeved og streamer søndagens ECCO Cup klasser. Det betyder, at du kan se med fra kl. 9.00, og frem til at juniorklassen er slut. Premium Medlemmer har selvfølgelig fri adgang til streamen, mens Basic Medlemmer kan købe adgang for 79 dkr.

Gå til livestream

Alle start- og resultatlister