Skip to main content

Video: Jeg håber jeg rider rigtigt, siger Andreas Helgstrand

Andreas Helgstrand ligger på en mulig bronzeplads ved DM i dressur på Queenparks Wendy. Han fortæller her om den fantastske hoppe.
| admin

Andreas Helgstrand sad i sadlen på Queenparks Wendy, da hun helt overleget vandt Unghestechampionatet i Herning i 2019. Dengang gav testrytter Patrik Kittel hoppen 2 gange 10 for ridelighed og kapacitet, og når man lytter til Andreas er det fortsat rideligheden og hoppens samarbejdsvilje, som tæller højt. Hoppen har også en UVM bronzemedalje på sit CV. Queenparks Wendy e. Sezuan/Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer) ligger lige nu på 3. pladsen i danmarksmesterskabet hos Helgstrand Event, og i eftermiddag har de start nr. 12 kl. 16.49 i kür, og det er Andreas ret spændt på, især om han husker at ride den rigtige vej. Det glemte han, da han debuterede programmet ved Aalborg Dressage Event.

Start- og resultatlister

Gratis adgang for publikum

Der er masser at se på ved Helgstrand Event med Danmarksmesterskab i dressur 2022 Præsenteret af Mustang Trailer. Der gratis adgang for publikum, og du kan læse meget mere på Helgstrand Events hjemmeside.

Se det hele hjemmefra

Har du ikke mulighed for at tage turen til Uggerhalne, så kan du se det hele på Zibrasport Equest. Vi streamer alle klasser, alle dage. Premium Medlemmer har naturligvis fri adgang til streamen og videoarkiv, mens alle andre kan købe pay pr view til 199 kr.

Vi har naturligvis også journalister på stedet, og de er klar til at lave spændende historier og vinderinterviews. Så hold øje med både hjemmeside og Facebook.

Se med LIVE her

Læs meget mere om DM i dressur og se videoer fra tidligere år.