Skip to main content

Video: Få tips til springtræning med Pether Markne

Den anerkendte dressur- og springtræner Pether Markne giver træningstips i en lærerig ny serie til optimering af opvarmning og springtræning
| admin

Vores træningsserie med springtræner Pether Markne fortsætter her med Episode 2, del 2 af gode råd til opvarmning. Pether taler i dette afsnit om opvarmning inden træning. Han understreger vigtigheden af det rette springsæde, og om hestens reaktion på rytterens hjælpere.
Det er berider Maria Bjørnkjær Asferg, som bliver trænet af Pether på en 5-års hest.

Om Pether Markne

Pether Markne og Per Sandgaard har forpagtet hestecenteret på Broholm Gods. Her uddanner de heste og ryttere i dressur og springning. De to har sat deres tydelige, positive præg på hestecenteret. Se med her:  Video: Walk and Talk: Sandgaard og Markne på Broholm – Zibrasport Equest

Pether Markne er A-træner i Sverige i såvel dressur som springning. Han er forfatter, og driver Markne Academy med træning af talentfulde elever. Han er landstræner i både dressur og springning for de norske ryttere. Han har tidligere været teknisk træner for det svenske landshold, og træner bl.a. landsholdsrytterne Malin Baryard Johnsson og Helena Persson.
I sin aktive karriere konkurrerede han internationalt i svær springning, og var med til OL i dressur i Sydney i 2000 med Amiral.

Første del i serien finder du her: Ny serie: Træningstips fra Pether Markne – Zibrasport Equest