Skip to main content

Video: Vi står stærkt i ponydressursporten

Lisbet Seirskilde har fungeret som landstræner for ponydressurrytterne siden årsskiftet. Hun har haft et par travle måneder med samlinger, landsstævne mv. og hun ser meget positivt på dette års bruttotrupryttere.
| admin

”Det er DRF’s målsætning, at Danmark skal være blandt verdens bedste nationer i dressur, og det kræver, at vi fortsat er blandt de bedste til at talentudvikle de unge dressurryttere. Derfor genopretter vi nu en selvstændig landstrænerrolle i ponydressuren, der kan samle, inspirere og motivere de unge ryttere og deres daglige trænere”, udtalte DRF’s direktør Morten Schram Rodtwitt tilbage i november måned i forbindelse med at stillingen som landstræner for de succesfulde ponydressurryttere blev opslået.

Ved årsskiftet tiltrådte Lisbet Seierskilde som ny landstræner. Hun har sammen med den nye holdleder Lars Svarre Krogsgaard haft en travl start på året, fortæller hun bl.a. i dette videointerview.

Spændende talentmasse

”Vi har virkelig mange spændende talenter på vej,” fortalte Lisbet Seierskilde ved ECCO Samlingen på ECCO Centeret i Tønder, hvor hun glæde sig over, at rytterne fik mulighed for at komme hjem proppet med viden og inspiration fra en spændende weekend.

”Det er perfekte rammer at være i. ECCOs støtte har en meget stor del af æren for, hvor dansk talentarbejde er i dag,” udtalte hun bl.a.

Se hele interviewet herunder:

Brænder for talentudvikling

Lisbet har været en del af de danske ungdomslandshold fra pony til U25, og har som senior blandt andet opnået DM-guld, OL-deltagelse og en finaleplads ved EM. Hun er uddannet Cand.merc.HRM med speciale i motivation og ledelse, og driver til hverdag Jonstrupgårdens rideskole, som huser dressurryttere på alle niveauer. Hun er særligt kendt for talentudvikling, og har de senere år haft flere landsholdsekvipager under sine vinger. Det seneste års tid har hun desuden være tilknyttet ponydressuren i et tæt samarbejde med Dennis Fisker, som hun altså nu har overtaget det fulde ansvar fra. Samtidig får Dennis Fisker så ansvaret for U25-rytterne. Det kan man høre ham fortælle om her:

Video: Dennis Fisker har et luksusproblem

Samlingen for pony-, junior- og ungryttere i dressur startede hos OL-rytter Anna Kasprzak i Haderslev hør hende fortælle her:

Video: 30 unge dressurryttere på besøg hos Anna Kasprzak