Skip to main content

Alexander Helgstrand går all in på hestene

Alexander Yde Helgstrand går i sin fars fodspor. Den unge fyr har besluttet at dedikere sig 100% til hestene den kommende tid.
| admin

Skole og uddannelse er for nu et afsluttet kapitel for den talentfulde dressurrytter Alexander Helgstrand.

Han blev student i sommer efter tre år, hvor han har balanceret ridning og lektielæsning, men den kommende tid er det altså Helgstrand Dressage, der får al Alexanders opmærksomhed.

“I dag har jeg en super spændende nyhed at dele!

Fra næste uge begynder jeg at arbejde fuld tid hos Helgstrand Dressage her i Danmark, mens jeg har et sabbatår. Jeg kan ikke vente med at lægge al min energi og fokus i hestene, nu hvor jeg er færdig med skolen.

Jeg er så spændt på dette næste kapitel og meget taknemmelig for, at jeg nu er i stand til at gøre det, jeg elsker hver eneste dag. Jeg skal tilbringe de første måneder her i Danmark, og derefter starter jeg et spændende nyt eventyr i USA for at lære og opleve heste.

Jeg kan ikke vente med at dele denne nye oplevelse med jer alle, tak til alle for al støtten.”