Skip to main content

Andreas Schou klar til World Cup i Amsterdam

Andreas Schou var topplaceret lørdag i en ranglisteklasse, og i dag skal han og Darc de Lux forsøge at få flere points på World Cup-kontoen.
| admin

Andreas Schou og Darc de Lux e. Darco opdrættet på Fyn af Pia og Morten Augustinus er til start i World Cup-klassen i Amsterdam i eftermiddag. 39 ryttere mødes i kampen om vigtige World Cup point i den Vesteuropæiske Liga. Der er blot tre muligheder tilbage for at optjene points i ligaen, og foruden Amsterdam er det Bordeaux i starten af februar og Göteborg i slutningen af februar.
Det er VM-guldvinderen fra Herning, Henrik von Eckermann, som har optjent flest points i denne sæson, Andreas Schou har 31 points og ligger som nr. 16 – 18 ryttere får adgang til finalen i Omaha i april. Denis Lynch har 32 points og efter Andreas ligger 3 ryttere med 30 points (Hans-Dieter Dreher, Pius Schwizer og Jur Vrieling).

Læs også: Video: Andreas Schou på et team ved Global Tour

Nye heste på vej

Da Andreas Schou har solgt sin topheste Independent og Action Man er det vigtigt, nogle af de yngre heste i hans team træder i karakter, og går ind i de store klasser den kommende sæson. Andreas har flere spændende yngre heste på vej bl.a. Macarena en 9-årig hoppe efter Monte Bellini, der er med ham i Amsterdam og var fejlfri i en ranglisteklasse lørdag, den 5* 1,45 m høje tidsspringning, hvor hun sluttede på 7. pladsen. Klassen blev vundet af hollandske Sanne Thijsen/Clarima foran hendes landsmand Leopold van Asten og med den franske speed specialist Julien Epaillard på 3. pladsen.

Start- og resultatlister

Se Andreas Schous ridt på Macarena: