Skip to main content

Blogspot: Med Frederiksborghingsten Poseidon på dyrskue

Sommeren er dyrskuetid, og her bliver skønne specialracer bedømt og præmieret. Frederiksborghingsten Toftagergaards Poseidon var med på Roskilde Dyrskue, og den oplevelse fortæller blogger ‘Birchgaarden’ om her.
| admin

De danske dyrskuer er ofter samlingspunkt for meget passionerede avlere af heste. Det er også stedet, hvor man kan sammenligne de forskellige typer af heste og ponyer, og hvor der præmieres både inde for forbund og på tværs af racer.

Blogger ved Riders NOTEBOOK ‘Birchgaarden’ (Sofie og Karina) har været på Roskilde Dyrskue med Frederiksborghingsten Poseidon. Det var en succes, og Poseidon blev tildelt 23 point (24 point er max) og ærespræmie. Læs om hele oplevelsen på dyrskuet, og om hvordan Poseidon klarede opgaven i blogindlægget ved at klikke på billedet nedenfor.

Du kan også læse, hvordan man mønstre og klargøre hestene til dyrskuer ved at læse et tidligere blogindlæg fra ‘Birchgaarden’.

Foto: Birchgaarden/Riders NOTEBOOK

Læs også: Berømte heste: Perlen

En våd weekend

Dyrskuet var en meget, meget våd weekend – som det kan ses i videoen her, hvor Poseidon modtager sin bedømmelse og sin præmiering.