Skip to main content

Blogspot: Nej, jeg vil ikke bruge 30.000 kr. i dyrlægeregninger på min pony

Alle der har en hest ved, at det er en dyr fornøjelse. Men hvor går grænsen? Hvor mange penge kan og vil man bruge på sin hest, når man har en helt almindelig indkomst?
| admin

Som hesteejer ved man, at der er mange faste månedlige udgifter som f.eks. opstaldning og smed. Men så er der også de uforudsete udgifter, som når dyrlægen pludselig skal forbi – og det kan hurtigt løbe op. “Er der nogle grænser for, hvor mange penge man vil bruge på ens hest, ens gode ven, ens soulmate?,” spørger Maria i hendes seneste blogindlæg på Riders NOTEBOOK.

Læs også: Blogspot: Jeg bar min pony op ad kirkegulvet

Et relevant og ærligt indlæg med et spørgsmål, som mange hesteejere før eller siden må stille sig selv – hvor meget kan og vil jeg bruge på min firbenede ven? Sådan en situation står Maria selv i for tiden. Hendes pony Fleur har forskellige skavanker, som kræver udredning, mens hun selv er gravid og derfor også skal bruge penge på den kommende familieforøgelse. Det har tvunget Maria til at beslutte, hvad hun egentlig er villig til at bruge på Fleur, selvom det for mange kan være et tabu at indrømme, at der er en grænse for, hvor meget man kan ofre på sin hest.

Læs hele Marias indlæg og kom tæt på hendes overvejelser i processen på Riders NOTEBOOK her.

Maria og hendes pony Fleur. Foto: Palero Foto