Skip to main content

Charlotte vandt traileren – Er det en joke?

Hos Riders NOTEBOOK og Zibrasport har vi siden hingstekåringen i Herning i marts 2022 haft en konkurrence kørende blandt vores abonennter og medlemmer, hvor præmien var en spritny Cheval Liberté Gold 3 hestetrailer. En præmie til en værdi af intet mindre end 82.000,- kr. Paf vinder – en rigtig hestepige Da vi kontakter vinderen Charlotte, […]
| admin

Hos Riders NOTEBOOK og Zibrasport har vi siden hingstekåringen i Herning i marts 2022 haft en konkurrence kørende blandt vores abonennter og medlemmer, hvor præmien var en spritny Cheval Liberté Gold 3 hestetrailer. En præmie til en værdi af intet mindre end 82.000,- kr.

Paf vinder – en rigtig hestepige

Da vi kontakter vinderen Charlotte, er hendes første udbrud;

“Nej, det er løgn! Er det en joke? Jeg vinder aldrig noget!”

Og nej! Det var på ingen måde en joke, at den 47-årige hestepige fra Lolland blev årets helt store vinder. Se videoen af præmieoverrækkelsen nederst.

Charlotte er med egne ord en ægte “hestenørd,” der suger al viden til sig, både når det gælder træning, fodring, alternativ behandling, skoning, ridning og alt derimellem. Hun fik sin første pony, da hun var bare 4 år gammel og har haft med heste at gøre lige siden. Charlotte er tidligere distancerytter og har også prøvet kræfter med jagtridning.

Se også: Video: Glimt fra årets Hubertusjagt

Kronisk sygdom sætter ikke en stopper for hesteglæden

Charlotte lægger ikke skjul på, at hendes liv er præget af kronisk sygdom, hvilket giver en række udfordringer i dagligdagen. Hun var da også nødt til at udsætte overrækkelsen af helbredsmæssige årsager, men den 19. december lykkedes det endelig at give præmien til den glade vinder.

En af de ting, der giver Charlotte livsglæde og øger livskvaliteten, er samværet med hendes to heste. Hun har en Islænderblanding og shetlænder som selskabspony. Begge heste har hun hjemme, og sådan har hun altid foretrukket det.

Læs også: Min hest er min terapi efter ulykke med store konsekvenser

“Jeg har hestene derhjemme, fordi jeg elsker at være helt tæt på dem.”

Charlotte – Den glade vinder af en spritny Cheval Liberté Gold 3 hestetrailer

Den helt rigtige vinder

Charlotte har om nogen fortjent at vinde præmien, da det giver hende nogle muligheder, hun ellers ikke ville have haft. Nu drømmer hun om at køre ud til arrangementer med sin hest og få endnu større viden og ny inspiration til den daglige træning.

      ”Det er en drøm der er gået i opfyldelse,” slutter en tydeligt rørt Charlotte. 

Se videoen fra overrækkelsen af traileren herunder.