Skip to main content

Video: Cornelia, Amalie og Ingeborg er nye DRF-mestre i ponydressur

Hovgaard Rideklub har i weekenden været vært for DRF-mesterskaberne i ponydressur for kategori 1, 2 og 3.
| admin

Kategori 1

Agria DRF Mesterskab kat. 1 havde hele 50 ekvipager til start, men ingen kunne komme i nærheden af Cornelia Munch Sinding og Terbofens Charico. Den brune vallak dansede sig gennem 1. afdeling, hvor de vandt klassen med 76.872%

Og også i søndagens kür scorede Cornelia og Charico flest point af alle – imponerende 79.950% fik de for deres kür, og dermed var sejren i mesterskabet hjemme.

Se også: EM-bronze i ponydressur til Danmark

Andenpladsen blev indtaget af Selma Ludvigsen og Egelykkes Perfetto, mens Josephine Gert Nielsen og Kastanienhof Crimson Gold blev nummer tre.

“Jeg havde en rigtigt god tur både i dag og i går. Han har bare været med mig hele vejen begge dage. Det er selvfølgelig rigtigt trist, at det er ved at være enden på ponyårene, men jeg glæder mig også til at starte et nyt kapitel på hest,” fortæller den nykårede DM-vinder.

Kategori 2

Amalie Juliane Danvad Fredbøg og Spirit-Kick er nye DRF-mestre for kategori 2-ponyerne. Med et samlet resultat på 152.021% henviste de Silje Bjørk Gram og Thers Royal Rooster til andenpladsen, mens Sofia Rosenkilde og Timms my Fritz blev treer.

Kategori 3

For de mindste ponyer skulle der også findes en ny DRF-mester. Ingeborg Elizabeth Schou og Popsters General Jack vandt sølv i 2021, men i år skiftede hun altså den medalje ud med en af guld. Den charmerende ekvipage red sig til sejren i begge afdelinger.

Næstbedst var Leah Kjartan Søstrøm og Parcybedw the Destroyer – tredjepladsen blev besat af Amaia Hartvig Bruun Severinsen og Meraviglioso Stallone V

Præmieoverrækkelse kategori 3 Foto: Hanne Prier

Se alle resultater her

Du kan se gense finalen for kategori 1 og 2 i vores premium-arkiv fra mandag.