Skip to main content

Hestepiger medvirker i årets udgave af “Landmand søger kærlighed”

Hele 2 fantastiske hestepiger har fundet vej til castet i dette års udgave af Landmand søger kærlighed. Måske kender du en af dem?
| admin

Det er ikke længe siden at Landmændene til den kommende sæson af “Landmand søger kærlighed” blev præsenteret. Og for heste folk er der måske 2 af de nye Landmænd der virker bekendte.

Meget mere end hestepiger

I den kommende sæson har hele 2 skønne hestepiger meldt sig under fanerne af Landmænd der søger kærlighed. Men de 2 piger er selvsagt meget mere end bare hestepiger, og har hver især et landsted at drive.

Sanne

Sanne er en humørbombe, med begge ben solidt plantet på jorden. Hun har islandske avlsheste, og et stort stykke jord der er dedikeret bier og insekter, men som også fungerer som læringssted for biologer, og hvem der ellers kunne have iteresse i at dyrke den kriblende del af naturen. Desuden dyrker Sanne økologiske grøntsager. Og for de af jer der synes at Sanne virker bekendt, så kan det skyldes at hun ved siden af sit landbrug arbejder som salgschef hos Hornsyld Købmandsgård. Sanne har været i foderbranchen i mange år, og har hjulpet alt fra konkurrenceheste på topniveau til avlsheste og rideskoleponyer, med at opnå den bedst mulige trivsel og præstation.
Kender du en der kunne være Sannes perfekte match, så er det nu der skal sendes breve.
Send brev til Sanne via dette link

Linea
Linea lever hestepigedrømmen og driver et stutteri, hvor hun avler dressurheste. Hun elsker livet på landet og tiden med dyrene, med vil også gerne ind til byen og opleve kulturen. Måske virker Linea kendt, fordi du har mødt hende i hestesammenhænge, men det kan også være hun virker bekendt, fordi hun sidste år også deltog i Landmand søger kærlighed. Hun fandt ikke kærligheden, og er altså nu klar til at give det et skud mere, denne gang som en af Landmændene i programmet.
Kender du en der skal møde Linea, så skal der skrives.

Send linea brev via dette link