Skip to main content

Det bliver Så godt – men der er lang vej

Carina og Casper Cassøe Krüth er i fuld gang med at rive indmaden ud af en landejendom ved Mariager, der skal danne rammen om deres fremtidige hjem – og Carinas forretning med uddannelse og salg af dressurheste
| admin

Landsholdsaktuelle Carina Cassøe Krüth og hendes mand Casper Cassøe, direktør for Dansk Varmblod og Vilhelmsborg, faldt sidste eftersommer fuldstændig for en landejendom ved Mariager. Ejendommen er særdeles naturskønt beliggende med skov, eng, vandløb og en fredet dal. Ejendommen er grundlæggende sund, men for at imødekomme en moderne livsstil, og et staldafsnit, der kan rumme Carinas forretning med uddannelse og salg af dressurheste, er parret i gang med en større nedrivning – ude såvel som inde.

Det er Casper, der har tjansen som arbejdsmand, og sammen med familie og gode venner er de kommet langt med nedbrydningen. I takt med de får revet indmaden ud af stalde og stuehus, er håndværkere i gang med genopbygningen.

Der bliver plads til 16 bokse i stalden, hvor der kommer nye vinduer i boksene, trolltech på loftet, og en stor loftshøjde, der vil være med til at give et godt staldmiljø.

Plads til 16 heste
I stalden bliver der 16 store hestebokse fra Röwer & Rub, der bliver strigle og vaskepladser, solarium, to sadelrum, lagerplads og jagtstue i de tre længer. I stuehuset fokuserer parret på stueetagen, hvor der skal genetableres køkken, bad, bryggers, stue, kontor og gæsteværelse.

Håbet er, at Skibby HC kommer i mål med byggetilladelsen til en ridehal bag stalden indenfor en overskuelig fremtid, så hestene kan flytte ind til efteråret. Stuehuset håber parret på at få klar til indflytning over sommeren.

Carina og Caspers nye ejendom er smukt beliggende nær den idylliske by Mariager, der ligger ned til Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord.

Ejendommen er særdeles naturskønt beliggende nær Mariager. Det var de store, kuperede marker og skoven, som gjorde udslaget, da parret så ejendommen første gang. De har solgt noget af agerjorden fra, som Casper understreger, er hverken han eller Carina landmænd, og de har ikke behov for så meget jord. De har fortsat små 100 tdl., der skal udlægges i græs til folde. De vil etablere en løsdriftsstald til plagene tæt på stuehuset, dermed får plagene adgang til de store græsningsarealer foran hovedbygningen.

Sammen med familie og gode venner er Casper Cassøe i fuld gang med at rive indmaden d af stald og sturehus, så håndværkerne kan komme i gang med genopbygningen.

En del af jorden skal bruges til høproduktion, og så glæder parret sig til at følge vildtet i det kuperede terræn. Det er ikke alene det bakkede terræn, der får gæster til at tabe pusten, området er særdeles smukt med afvekslende vegetation og en å, der slynger sig gennem landskabet.

Carina glæder sig til at få hestene ”hjem”, og til at bruge naturen til skridtture og afvekslende træning. Hun er åben for muligheden for at få nogle få pensionærer, og derforuden bliver der nu også tid og plads til at tag kursister ind til træning.

Hør Carina og Casper fortælle om deres fremtidige hjem og arbejdsplads i denne video: