Skip to main content

Drenge i Ridesporten: 48 drenge på sommercamp

Fra søndag til tirsdag danner Bækgaarden rammen om en sommercamp for ’Drenge i Ridesporten’. Der er lagt op til tre dage med masser af aktiviteter, vidensdeling og ikke mindst socialt samvær.
| admin

Workshops, foredrag, undervisning og ridning – der er nok at kaste sig over for de 48 drenge, der har meldt sig til ‘Drenge i Ridesporten’ Sommercamp. Udover det faglige og ridningen vil der være masser af hygge, socialt samvær og mulighed for at stifte nye bekendtskaber.

Campen afholdes på Bækgaarden ved Skanderborg, og drengene sover fortrinsvis i telte, hestetrailere og campingvogne.

”Det er helt fantastisk sted, og vejret er jo virkelig med os,” lyder det begejstret fra Morten Eifler, der er Formand for Drenge i Ridesporten.

Læs også: Inspirerende dag med Daniel og 62 drenge i ridesport

Solskin og stemning fra Bækgaarden. Foto: Morten Eifler

Træning med store profiler

Flere dygtige ryttere er mødt op for at undervise drengene. I springning er det de to internationale ryttere Konstantin Deeken Künnemann og Martin Neergaard, der står for træningen, mens landstræner Dennis Fisker tager sig af dressurholdet. Der er også oprettet et upcoming-hold, for de drenge der ikke er så rutinerede på hesteryg, og det tager Ann Katrine Kejser sig af.

Ridning er dog blot en af de mange aktiviteter, som drengene kan samles om, og i foreningen bliver der lagt stor vægt på at formidle, at der er plads til alle interesser og discipliner indenfor hestesport.

For alle drenge, der elsker hestesport

”Drenge i Ridesporten er for alle drenge, der har med heste at gøre, det er ikke kun for dem, der rider spring og dressur. Derfor har vi blandt andet foredrag om distanceridning med Robert Ørsted, ligesom Myl fra Myl Performance stod for et virkelig spændende foredrag søndag aften om performance og personlige mål, og tirsdag er der fokus på hestens velvære ved Lærke Fruergaard Eifler,” fortæller Morten Eifler.

Se indslaget: Drenge i ridesporten sprang for Jimmi

Sommercampen slutter som nævnt tirsdag, men drengene mødes allerede igen ved VM i Herning, og så er der på nuværende tidspunkt en samling i kalenderen i uge 2, 2023 hos Riders Cup.

Drenge i Ridesporten