Skip to main content

Dujardin blev britisk mester

Charlotte Dujardin var helt suveræn, da de britiske mesterskaber blev afgjort tirsdag. Hun indtog førstepladsen på MSJ Freestyle og andenpladsen med Gio. På tredjepladsen fandt man hendes mentor Carl Hester på En Vogue.
| admin

Ingen kunne true Charlotte Dujardins sejr, da der mandag og tirsdag blev afholdt det britiske mesterskab i dressur. Sammen med den 11-årige hoppe Mount St. John Freestyle vandt hun første klasse, Grand Prix, 83.04%, og i Grand Prix kür blev resultatet opgraderet til 90,2%.

Eurodressage kom efterfølgende med denne analyse af hendes ridt:

Vi kunne bedst lide Freestyles Grand Prix, selv om Charlotte baseret på sine egne kommentarer virkede mere begejstret for küren. I Grand Prix så hoppen ubesværet og afslappet ud, selv om vi har set hende piaffe og passage bedre før. Imidlertid var resten af ​​programmet på et højt niveau.

Placeret som nummer to fandt man også Charlotte Dujardin. Her var det Gio hun sad i sadlen på. Den røde vallak er kun ni år, men det forhindrer ham ikke i at score flotte karakterer på det højeste niveau i dressur.

79.10% i Grand Prix og flotte 88.05% for küren blev ekvipagen belønnet med.

Charlotte takkede sine mange støtter på Facebook:

– Hvilke utrolige to dage ved British Dressage National Grand Prix Championships. Jeg kunne ikke være mere stolt af Mount St John Freestyle og Pumpkin (Gio). I GP i går scorede Freestyle 83,04% og dermed en sejr, og Pumpkin kom på andenpladsen med 79,1%.

I dag i küren tog smukke Freestyle os over 90% (!), Og Pumpkin scorede flotte 88,05%, hvilket gjorde mig og Freestyle til British National Champions. Tak til British Dressage for at få denne konkurrence til at lykkedes, til Carl for at støtte mig og til ejerne Emma Blundell og Renai Hart for deres støtte. Til vores team derhjemme og alle, der støtter mig – jeg håber, I har nydt de seneste to dage. Jeg vil fejre sejren i aften!

Se hele resultatet her.

Nyd Gio og Charlotte: