Skip to main content

GLÆDELIG JUL

Det er på tide at ønske rigtig glædelig jul her fra Zibrasport. Vi skal derfor have et gensyn med de mange skønne julebilleder og videoer vi har fået i løbet af december.
| admin

Fra alle ansatte hos Zibrasport Equest og Riders NOTEBOOK sender vi de varmeste juleønsker til alle vores læsere, abonnenter, samarbejdspartnere og annoncører.

Vi har nydt at være på job for jer, streame fra stævner, lave interviews og besøg hjemme hos hesteejere samt lave et stort antal artikler på Zibrasport Equest og spændende, lærerige artikler i magasinet Riders NOTEBOOK.

Vi glæder os til et nyt år med nye muligheder, og til at dele vores begejstring og glæde ved heste og alt det, som følger med den passion, med jer.

Selvom julefreden så småt er ved at sænke sig, har vi planlagt mange gode videoindslag og artikler i dagene mellem jul og nytår – tjek ind på Zibrasport Equest. Og har I en god historie, er I altid velkommen til at kontakte os.

Vi har elsket at følge jeres julehygge i staldende i løbet af december. Mange af jer har sendt os billeder af jeres flot pyntede stalde og jeres skønne heste. Det er nogle af alle de fine billeder vi har brugt i julekalenderen i år.

Tak for jer

1000 tak for jeres engagement, og fordi vi måtte få et kig ind i jeres heste-julehygge. I videoen herunder har vi samlet alle de fine billeder, og krydret dem med adventshilsnerne fra Peter Flarup, Anna Kasprzak, Andreas Schou og Daniel Bachmann Andersen.

Vi ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår.