Skip to main content

Victoria Vallentin er klar til Vilhelmsborg: Jeg testede Brooklyn

Victoria Vallentin og Brooklyn vandt anden kvalifikationsrunde af Ecco Cup for U25. Den talentfulde rytter afslører, at hun tog nogle chancer under ridtet, men nu føler hun sig helt klar til World Cup, som du kan se live her på Zibrasport Equest næste weekend.
| admin

Der var skarp duel om de bedste placeringer, da rytterne under 25 år skulle vise deres værd i Grand Prix ved landsstævnet i Sundeved. Her blev der bl.a. afviklet anden kvalifikation af Ecco Cup for U25.

Selv om Victoria E. Vallentin “kun” blev nummer to i søndagens klasse, var det alligevel nok til at give hende og Brooklyn den samlede sejr i kvalifikationen af Ecco Cup.

Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver vandt nemlig søndagens Grand Prix, men Victorias forspring fra lørdagens Intermediare II var for stort til, at hun kunne fravristes den endelige placering som nummer et.

1) Victoria E. Vallentin, Uggerhalne Sportsrideklub – BROOKLYN 145.5,

2) Josefine Hoffmann, Vejle Rideklub – HØNNERUPS DRIVER 143.5,

3) Sandra Aagaard Hyrm, Riders Cup – HESLEGÅRD’S RISMON 134.4,

Zibrasport Equest har talt med den vindende rytter:

– Vi havde et vildt godt stævne i Sundeved – det er altid så hyggeligt dernede! Jeg nyder hver en tur op ad midterlinjen på Brooklyn, og jeg kan mærke, at han begynder at få mere rutine. Derfor testede jeg ham lidt af i weekenden for at se, hvor meget og hvor lidt jeg gøre.

Det gav lidt fejl især søndag, men det var også planen kan man sige. 

Victoria Vallentin

Klar til Vilhelmsborg

I næste weekend skal Victoria og Brooklyn til Vilhelmsborg, hvor de stiller til start i CDI3*.

– Nu ved jeg forhåbentlig, hvor jeg har ham, når vi skal ride på Vilhelmsborg om lidt over en uge – hvilket jeg glæder mig helt vildt til, lyder det fra Vallentin.

Du kan følge hende live fra World Cup-stævnet her på Zibrasport Equest

Gense hele Ecco Cup-finalen her