Skip to main content

Information om billetsalg til Equitour

Grundet restriktionerne vedrørende større forsamlinger er der begrænset antal billetter til Equitour Denmark i september. Heldigvis streamer Zibrasport Equest fra den store begivenhed.
| admin

Covid-19 sætter også sit præg på Equitour, hvilket nu har fået konsekvenser for billetsalget.

Fra lørdag d. 1. august kl. 12.00, har man kunnet købe campingbilletter og entrébillet inkl. tribuneplads. Såfremt at der sker ændringer vedr. forsamlingsforbuddet tættere på afviklingsdatoen, vil der komme yderligere billetter til salg.

Campingbilletten er inklusiv strøm og koster 750 kr., hvoraf man har en campingplads til rådighed fra onsdag til og med søndag.

OBS. campingbilletten giver ikke adgang til pladsen lørdag og søndag, og det er derfor nødvendigt at tilkøbe entrébilletter til disse dage, hvis ønsket.

Entrébilletten inkl. tribuneplads til henholdsvis lørdag eller søndag, koster 300 kr. og giver adgang til hele pladsen samt den overdækkede Helgstrand Dressage Tribune. Tribunen er placeret langs med hoved arenaen, hvor samtlige afdelinger af DM i dressur afvikles. På nuværende tidspunkt udbydes der 300 billetter til lørdag og 300 billetter til søndag, og disse sælges efter først til mølle princippet. OBS. Vi gør opmærksom på, at disse billetter ikke giver adgang til lørdagens Nordic International Sales følauktion, og ved interesse for denne kontaktes Nordic International Sales direkte her.

Det er gratis at besøge pladsen torsdag og fredag, og det er derfor kun nødvendigt at have en billet til lørdag og eller søndag. OBS. børn under 12 år har gratis adgang til pladsen alle dage.

I tilfælde af ændringer i restriktionerne vil der udbydes flere billetter på et senere tidspunkt.

Zibrasport Equest er til stede til stævnet, hvor vi streamer direkte fra de forskellige arenaer. Se mere her

Info om Equitour finder du her