Skip to main content

Livestreaming fra Helgstrand: En dag i hingstenes tegn

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi Helgstrand Dressage, når de på lørdag afholder endnu et event, så fortvivl ikke. Zibrasport Equest streamer nemlig live fra arrangementet, hvor dyrlæge Zenta Vinther samt avlskonsulenter Lene Birkemose og Christian Springborg vil fortælle om inseminering, embryo transfer og nye tendenser i avlen.
| admin

Dansk Varmblods Hingstekåring er netop overstået, og bedækningsæsonen er for alvor gået i gang. Med et væld af hingste at vælge imellem, kan det være svært at gennemskue, hvilket blod der passer perfekt til din hoppe. Helgstrand Dressage har derfor besluttet at byde indenfor til en dag i hingstenes tegn. Og selv om du ikke står med en hoppe, der skal ifoles, så er der masser af inspiration og viden at hente.

– Den nye bedækningssæson står for døren, og med et væld af hingste at vælge i mellem kan det være overvælende, når beslutningen skal træffes.
Vi vil gerne invitere inden for til en dag i hingstenes tegn, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. Vi fortæller om inseminering, embryo transfer og nye tendenser i avlen. Og til dette arrangement gæster Højgård Hesteklinik os, hvor dyrlæge Zenta Vinther vil fortælle om foling, vaccinationer og andet relevant for emnet.

Afslutningsvis har du mulighed for at tage en snak med vores avlskonsulenter, hvor både Lene Birkemose og Christian Springborg vil stå til rådighed ligesom Zenta også vil svare på spørgsmål, lyder det fra Helgstrand Dressage.

Zibrasport Equest streamer live fra arrangementet – Lørdag den 14. marts fra kl. 10-13.00

Gratis for Premium-medlemmer 
I den spændende clinic på Helgstrand Dressage er der fokus på den nye bedækningssæson.
Temaerne vil blandt andet være:

Sådan vælger du passende hingst til din hoppe samt en masse praktisk info omkring inseminering, embryo transfer og nye tendenser i avlen. Til dette arrangement gæster Højgård Hesteklinik Helgstrand Dressage med et foredrag om scanninger, folinger, vaccinationer og andet relevant for emnet.
Du kan se det hele lige her på Zibrasport Equest, og det er gratis for Premium-medlemmer og koster 99 kr. (pay pr. view) for Basic-medlemmer.